Karataş Belediyesi Zeytin ve Turunçları toprakla buluşturdu.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz tarafından temin edilen 300 zeytin ve turunç fidanı toprak ile buluştu.

Karataş Belediyesi Zeytin ve Turunçları toprakla buluşturdu.
  • 06 Kasım 2019, Çarşamba 21:59

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz tarafından temin edilen 300 zeytin ve turunç fidanı toprak ile buluştu.

Atatürk Bulvarı üzerinde etkinlik Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataş halkı ve öğrencilerin de katılımı ile gerçekleştirildi.

Karataş’ta eğitim gören öğrenciler, Benim de Karataş’ta bir ağacım olsun diyerek etkinliğe destekte bulunurken, daha yeşil bir Karataş için bu gibi etkinliklere her daim destek vermeye hazır olduklarını dile getirerek, etkinlik için Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’a teşekkür ettiler.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz;” 5 yıllık görev süremiz içerisinde yemyeşil bir Karataş arzuluyoruz ve bu yönde gerekli alt yapıları oluşturarak imkânlar dâhilinde fidanları toprak ile buluşturuyoruz. Daha önce 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yılında 97 fidanı toprakla buluşturduk. Daha sonra STK’lar ile birlikte 150 fidanı Atapark ’ta toprakla buluşturduk. Bugün ise 300 fidanı toprakla buluşturduk.  Bizler ilçemizin yemyeşil bir yapıya kavuşması yönünde ağaç dikme etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Halkımızın ve öğrenci kardeşlerimizin katılımı ile planlanan bu etkinlik gösteriyor ki yemyeşil Karataş arzumuz geniş kitleler tarafından destek görecek ve 5 yıllık hizmet süremiz içerisinde hedeflediğimiz 25 000 fidanı ilçemizde toprakla buluşturacağız. Yemyeşil bir Karataş için başlattığımız ağaç dikme etkinliği kapsamında bizlere destek veren ilçe halkımız ve geleceğimizin umutları değerli öğrenci kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyorum.” Dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık