Kandemir, Kocaispir'i ziyaret etti...

Kandemir, Kocaispir'i ziyaret etti...
  • 02 Aralık 2019, Pazartesi 20:19

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özel Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'i makamında ziyaret edip başarılar diledi. Belediyeciliğin en zor işlerden biri olduğunu belirten Teşkilat Başkanı Kandemir '' Belediyecilikte yaptığınız veya yapamadığınız işlerden dolayı torununuzdan bile hesap sorarlar. Belediye Başkanlığı böyle bir makam. Genç ve dinamik bir belediye başkanımız güzel hizmetler yapacağından şüphemiz yok.''dedi.

Ziyarete Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özel'in yanı sıra Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru, Tamer Dağlı, Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Osmaniye, Hatay, Mersin İl Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldılar.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir çalışmaları hakkında bilgi vererek ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Sizleri Yüreğir Belediyesinde ağırlamaktan onur ve şeref duyuyoruz diyen Başkan Kocaispir ''Adana'da merkezde tek AK Partili ilçe belediyesiyiz. Yüreğir Belediyesi olarak hem siyasi hem hizmet bakımından ağır bir yükün altındayız. Ancak teşkilatımızın, büyüklerimizin ve meclis üyelerimizin desteği ile bu zorlukların üstesinden geleceğiz.İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın 1994 yılından bu yana ortaya koyduğu ve devam edilen belediye ve yönetim vizyonu, misyonuna uygun bir belediyecilik anlayışını Yüreğir'de hayata geçireceğiz.


Bu manada sizlerin bize vereceği manevi destek son derece önemli.Yüreğir Adana'da gelir seviyesi en düşük ilçemiz. 420 bin nüfusumuz var. 90 bin Suriyeli misafirimiz var. 50 bin civarında mevsimlik tarım işçimiz ile beraber 560 bin nüfusa hizmet eden bir belediyeyiz. Türkiye'nin her kesiminden insan Yüreğir'de kardeşçe yaşıyor. Bu şuur ve bilinçle ayrım yapmadan hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Artık projelerimizin konuşulmasını istiyoruz. Allah nasip ederse bize güvenen insanları mahcup etmeyiz. El birliği ile kardeşçe Sayın Cumhurbaşkanımızın partimizin ortaya koyduğu uygun bir tavırla ve yaklaşımla başarı elde edebiliriz.'' diyerek ziyarete gelenlere teşekkür ederek tevazu ve samimiyetle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.


AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir belediye başkanlığının zor bir görev olduğunu belirterek ''Milletvekilliği, il başkanlığı teşkilat çalışmaları kolektif bir çalışma gerektiriyor. Uzun vadede sizleri kimse hatırlamıyor. Ama belediyecilikte torununuza bile yapılan veya yapılamayan hizmetlerden dolayı hesap sorabiliyorlar. Onun için adımızın da, yaptıklarımızın da icraatlarımız da hafızalarda yer edeceği bir mevki.


Partimizde bu mücadelelere talip olmak çok önemli. Beklentilerin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Bu manada işin ruhuna uygun bir belediye başkanımız var. Çizgisini sağlam tutacağına inanıyoruz. Burası bizim vitrinimiz, güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Bize düşen ne varsa elimizden geleni yapmaya hazırız. Rabbim utandırmasın ve hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.'' diyerek her zaman destek olacaklarını belirtti.

Başkan Erdoğan talimatı verdi, “Ömerler geliyor” Başkan Erdoğan talimatı verdi, “Ömerler geliyor”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık