İYİ Partili'ler, CHP'li Başkana böyle tepki gösterdi:

İYİ Partili'ler, CHP'li Başkana böyle tepki gösterdi:
  • 11 Ekim 2021, Pazartesi 21:33

Ceyhan Belediyesi meclis toplatısında Hülya Erdem kavgası yaşandı. Millet İttifakı'nın ortakları CHP ve İYİ Parti'yi karşı karşıya getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ortalıklarda görünmeyince, İYİ Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Nusret Saçlı açtı ağzını yumdu gözünü.  Ceyhanlı vatandaşların da ulaşamadığı Hülya Erdem'e tepki gösteren Nusret Saçlı, "Erdem'e telefonla dahi ulaşamıyoruz, meclis toplantılarına bile gelmiyor" sözleri, meclis toplantısına damga vurdu. Buyükşehir Belediyesi meclis toplantısına katılan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in Ceyhan'daki meclis toplantılarına katılmadığı ve ittifak ortağı İYİ Partili meclis üyelerinin telefonlarını açmadığı henüz bilinmezken, Erdem cephesinden hiç bir açıklama gelmedi. 

İşte Hülya Erdem'i topa tutan İYİ Partili Nusret Saçlı'nın Ceyhan Belediyesi meclis toplantısındaki konuşmaları;

Nusret Saçlı “Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in bu toplantılara Başkanlık yapmadığı, bunu çok önemsiyorum, işi olur, çok özel bir durumu olur katılamaz ama normal şartlarda belediye başkanının böyle toplantılara başkanlık yapması gerekir. Ben millet ittifakının meclis üyesi olarak belediye başkanımıza telefonla ulaşamıyorum, düşünüyorum Ceyhanlı nasıl ulaşıyor acaba ulaşanlar nasıl ulaşıyor. Tahmin ediyorum ki kameralar da çekiyor, eğer ulaşabilen varsa, bize de yöntemini söylesin, biz de o başkana ulaşabilelim. Ne iş yapıyorlar, hangi işlerinden dolayı telefonlara bakamayacak kadar ne önemli işleri var çok merak ediyorum. Bununla alakalı sizlerden cevap vermenizi istemiyorum. Ama kardeşim biz bugün bu ittifakın içinde olduysak şartlar ne olursa olsun, hal ne olursa olsun, bize nasıl muamele edilirse edilsin biz bu ittifakın içinde değiliz. Biz ayrı bir partiyiz ve ben bu ittifakın bir meclis üyesiyim. Her halükarda bu ittifakı desteklemiş, seçimde de peşinden koşmuş meclis üyesiyim. Eğer birileri bu işi yapabilecek meziyette, basirette değilse çeker gider, istifa eder rahatlar, belediye de rahatlar bir şeyler yapmamız gerek, şurada seçimlere 2 yıl kaldı. 2 yılın sonunda bu toplumdan tepki görmek istemiyorum, bir yere girdiğim zaman tepki görmek istemiyorum, bu mantıkla da bu tepki muhakkak ki gelecek bizlere ve bize müstahak olacak bu tepkiler. Ama ben bunu burada özellikle konuşmak istememin sebebi şu, o gün geldiğinde en azından Ceyhan halkına diyebilmeliyim ben, biz başkana telefonla dahil ulaşamadık, bu seçimi sadece CHP kazanmadı Ceyhan’da artık yeter yani ben sözlerimi saygılar sunarak bitirmek istiyorum. Ceyhan halkının da bu durumu bilmesini istiyorum. Bu işin vebali bizim boynumuzda değildir.

İYİ Partili Nusret Saçlı'nın konuşması sonrası, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in meclisteki kameraların silinmesi talimatını verdiği iddia edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık