İnşaatı mühürlenen müteahhitin iddiası şaşkına çevirecek!

İnşaatı mühürlenen müteahhitin iddiası şaşkına çevirecek!
  • 17 Nisan 2020, Cuma 23:44

Ceyhan’da müteahhitlik yapan Serkan Akıtıcı’nın inşaatı, Ceyhan Belediyesi zabıtası ekiplerince mühürlendi.

İnşaatı mühürlenen müteahhit çileden çıkınca, Ceyhan Belediyesi hakkındaki iddiaları bir bir sıraladı. Ceyhan Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan müteahhit Serkan Akıtıcı’nın “Ceyhan Belediyesi’ne rüşvet vermiş olsaydım, bugün inşaatım mühürlenmeyecekti” dediği öğrenildi.  

Akıtıcı şöyle konuştu: “Benim inşaatımda olumsuz bir durum yok,  Ceyhan Belediyesi’nden bana telefon açtılar, “parayı ver sen bize, biz yapmasını biliriz, sen işine gücüne bak” dediler bana. Beni arayan kişilerin isimlerini gerekli mercilere söyleyeceğim. Mazbatalarını aldığı günün ertesi, benim inşaatımı durdurdular. 110 gün inşaatım durduktan sonra, “gel anlaşalım, kreş yap” dediler. Kreşi ben yapmaya başlayınca, ben istiyordum zaten annemin babamın adına bir taziye evi yapmak… Bize kreş yap dediler, olsun o da hayırdır yapayım dedim.  Yaptık… 

Ora olmadı buraya yap, bura olmadı oraya yap(!)

10 gün önce; bana telefon açıp da, “sen bizim söyleyeceğimiz müteahhitle anlaş,  parayı da ona ver (!)  biz yapacağız kreşi, sende işine gücüne bak, önünde bir sürü projen var işlerin aksamasın…” diyerek telefonla bilgi verdiler.

Ceyhan Belediyesi’nin yetkileri doğrultusunda ben inşaatımı yapıyorum.  Herhangi bir sıkıntım yok binamda” iddiasında bulundu.

Müteahhit Serkan Akıtıcı’nın inşaatı önünde tartışmaların yaşandığı ve olaya polislerin müdahale ettiği öğrenildi. Gün boyunca, Ceyhan Belediyesi zabıtalarının, inşaat etrafında gezinerek, Akıtıcı’yı taciz ettiği öne sürüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık