İlçe Başkanına yakışmayan tavırlara tepki yağdı!

Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, Öğretmenevi’nde Ceyhan basınıyla bir araya gelerek gündem değerlendirmesinde bulundu.

İlçe Başkanına yakışmayan tavırlara tepki yağdı!
  • 26 Aralık 2019, Perşembe 19:37

Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül,  Öğretmenevi’nde Ceyhan basınıyla bir araya gelerek gündem değerlendirmesinde bulundu.

Gazetecilerin tek tek sorularını alan Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, gazeteci Bahadır Odabaşı’yla sözlü tartışmaya girdi. Bünül: “Sen Ceyhan Belediyesi’nin basın müdürü değilmisin? Gazeteyi eşinin üstüne yaptığını söylemiştin, mesai saatinde buradaysan biz buna bankamatikçi diyoruz” sözleri üzerine, Gazeteci Bahadır Odabaşı’ndan tepki geldi. “ Ak Parti’nin basın whatsapp grubuna ekliyim, beni siz davet ettiniz şimdi diyorsunuz ki gazetecimisin?  ben gazeteciyim ve yıllardır bu mesleği icra ettiğimi en iyi siz biliyorsunuz.” Sözleriyle ortam gelirdi.

Ak Parti İlçe Başkanı basın toplantısının ardından hızını alamayıp, sosyal medya hesabından Gazeteci Bahadır Odabaşı’nı tehdit etti.

Bünül: “ Gazetecimiyim? Belediye Basın Müdürü mü? Duruşu ! Nerde durmanız gerektiğini bilmediğiniz müddetçe biz size öğreteceğiz. Bundan sonra haddinizi ve hududunuzu bileceksiniz” Paylaşımında bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, gazeteciyi hedef alarak tehdit paylaşımı nedeniyle Ceyhan’ı karıştı. Sosyal medyadan Bünül’e tepki yağdı.

Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül tepkilere dayanamayarak, paylaşımı kaldırmak zorunda kaldı.

Muhammed İslam Bünül’ün 19 Eylül’de gerçekleştirdiği sosyal medya hesabındaki paylaşımı trajikomik hale geldi. Bahadır Odabaşı 19 Eylül’de Ceyhan Belediyesi Basın Müdürüyken  “ Nehir Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bahadır Odabaşı bizi takip ederken, bizde onu takip ediyorduk… Yakaladık…” Paylaşımında bulunan Bünül, daha sonra ne oldu da gazeteci değil paylaşımıyla ortalığı alevlendirmek istedi? Sorusu soruldu. Ak Parti kimliğiyle partiye zarar veren açıklamaları nedeniyle, parti kurmaylarının da Bünül’e artık yeter dediği öne sürüldü.

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Bünül yalanlarına devam ediyor Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Bünül yalanlarına devam ediyor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık