Hüseyin Sözlü ,Aladağ'da Cumhur İttifak'ına destek istedi

Hüseyin Sözlü ,Aladağ'da Cumhur İttifak'ına destek istedi
  • 23 Nisan 2023, Pazar 14:36

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Aladağ'da Cumhur İttifakı'na destek istedi. 

Önceki dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Aladağ'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Sözlü şöyle konuştu; "14 Mayıs'ta Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı'nı taçlandıracak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi var. Bir tarafta Cumhur İttifakı, bir tarafta Genel Başkanımızın tabiriyle, Zillet İttifakı var. Cumhur İttifakı Büyük Türkiye'nin bağımsızlık arzusu yüksek, bağımsızlığını perçinlemek isteyen Büyük Türkiye'nin İttifakı'dır. Cmhur İttifakı'nın karşısında ABD vardır, Joe Biden vardır. Türkiye'de dostlarımızı destekleyeceğiz demişlerdir. Cumhur İttifakı'nın karşısında Fransa vardır, Macron vardır. Cumhur İttifakı'nın karşısında Yunanistan vardır, Miçotakis vardır, Avrupa vardır. Dolayısıyla, Cumhur İttifakı Küffar'a karşı bir bağımsızlık mücadelesi ermektedir. Türkiye'de, Cumhur İttifakı'nın karşısında olan Zillet, Küffar'ın işbirlikçisidir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, eski Belediye Başkanımız, Milletvekili adayımız Sayın Yusuf Baş'ın ifade ettiği gibi, Genel Başkanımızın da ifadesidir ve önceliklidir; İlk oyumuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'adır. İkinci oyumuz da, memleketin evladı, Yusuf Baş Milletvekili adayımız, hem de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, birliğimizin ve bütünlüğümüzün sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisi'nedir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'yedir.

Kayıtsız şartsız, bir tek pazarlığın içerisinde olmadan sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'mizin  bütünlüğü, Cumhur İttifakı'nda Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında duran Sayın Devlet Bahçeli'nin bir farkının olduğunu Sofulu halkı gösterecektir. Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı'nda, yüz yıllık Cumhuriyeti yıkmaktan bahseden Sırrı Sakık'lara veri,lecek bir cevap vardır, Kandil'den Duran Kalkan'ların Türkiye Cumhuriyeti'ne faşist, AK Parti ve MHP iktidarını yıkacağız diyen PKK'ya karşı, bu milletin söyleyeceği söz, 14 Mayıs seçimlerinde elbette olacaktır. 

Türkiye'nin Bağımsızlık mücadalesinin karşısında kim varsa Allah'ın izniyle, hem Cumhurbaşkanlığını kazanacağız, hem de mecliste çoğunluğumuzu elde edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi en yüksek sayıda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olacak ve İhanet Şebekesi'nden, Şer İttifakı'nın üzerinden Küffar'ın üzerinden silindir gibi gececeğiz" İfadelerini kullandı.

Sözlü, sahaya indi! Sözlü, sahaya indi!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık