Hülya Erdem, CHP’li Belediyeyi yerle bir etti: Yine Skandal!

Hülya Erdem, CHP’li Belediyeyi yerle bir etti: Yine Skandal!
  • 29 Eylül 2021, Çarşamba 22:44

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem hakkında çıkan iddiaların ardı arkası kesilmezken, skandallarına bir yenisini daha ekledi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in Ankara ziyareti sırasında ihale için Bilginay firmasıyla Ankara’da görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.  Aynı firmaya ait olan Bilginay ve Beydağ Temizlik Firması’nın da yan bir firma olduğu iddia edilirken, araçları ana firma olan Antalya’da kurulan Akdeniz Temizlik firmasından temin edildiği öğrenildi.

28 Eylül’de Ceyhan Belediyesi olarak ekapa yayınlanan bir ihalenin hiç kimse bilmezken, çöp kamyonlarının 25 Eylül’de temizlik işleri şantiyesine teslim edilmesiyle skandal ortaya çıktı. İhale günü 28 Ekim'de gerçekleşecek.

Araçların ihalesi 28 Eylül’de ekapa ilanı verilmeden, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in resimleri ve belediye logosunun çöp araçlarına giydirildiği ve Ceyhan Belediyesi tarafından mazotlarının temini gerçekleşerek, 27 Eylül’de sahaya çıkarak çöp toplamaya başladığı öğrenildi.

İhale yapılmadan, itiraz süresi bitmeden araçların çalışması kafalarda soru işareti yarattı. Anlaşma neye göre yapıldığı merak edilirken, ihale sürecinde Ankara’da pazarlıklar yapıldığı iddia edildi. Bazı firmaların Ceyhan Belediyesi’nde yapılan usulsüz skandalı mahkemelere taşıyacakları öğrenildi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in makam arabası dahi ihale olmadan Erdem’e tahsis edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık