“Her eve, her gönüle girmenin çabası içinde olacağız”

“Her eve, her gönüle girmenin çabası içinde olacağız”
  • 20 Ekim 2022, Perşembe 20:16

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Daha fazla çalışacağız, partili-partisiz demeden daha çok insanımıza ulaşmanın, her eve, her gönüle girmenin çabası içinde olacağız; düsturumuz bu olmalı.” dedi.

Başkan Avcı’dan istişare toplantısı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu ve İlçe Başkanları ile birlikte düzenlediği toplantıda teşkilat çalışmalarını istişare etti. Genel Merkezin talimatlarıyla ülke genelinde köylere kadar genişletilen çalışmaları, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla düzenlenen mitingleri anlatan Avcı, artık seçim havasına girildiğini vurguladı.

“Hazırlıklarımız devam ediyor”

İlçe teşkilatlarından istenen mahalle temsilcilerinin değerlendirilip yeni güncelleme yapılmasına dair çalışmanın tamamlanmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Avcı, “Her mahallede davamıza sadık arkadaşlarımızın olması çok önemli.” dedi. Sandık görevlilerine yönelik eğitim taleplerini değerlendiren Başkan Avcı “Bununla ilgili çalışma her seçim öncesi yapılıyor. Bu seçim döneminde de sandık görevlilerimizin eğitimi için hazırlıklarımız devam ediyor.” bilgisini verdi.

Başkan Kocaispir Yüreğir’in Muhtarlarıyla Buluştu Başkan Kocaispir Yüreğir’in Muhtarlarıyla Buluştu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık