Ev hapsi verilen Selahattin Güler mahkemeden çıkar çıkmaz kameralara konuştu

Ev hapsi verilen Selahattin Güler mahkemeden çıkar çıkmaz kameralara konuştu
  • 24 Aralık 2020, Perşembe 4:30

Ceyhan Belediyesi’ne yönelik gerçekleştirilen rüşvet operasyonunda tutuklama talebiyle hakim karşına çıkan 6 isim de tutuklandı.

Ceyhan Belediyesi eski Başkanı Kadir Aydar, İmar Müdürü Gül Derya Demir, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Müteahhit Murat İnanır ve Belediye personeli Şevket Açan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mahkemeden çıkar çıkmaz kameralara konuşan Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Selahattin Güler’e ev hapsi verildi.

Gazetecilerin sorularına yanıt veren Güler şöyle konuştu: “Tamamen kreşimizle ilgili bize yapılan bir durumdu. Ceyhan’da vermiş olduğumuz kreşin fiyatını herkes biliyor. Bugün Ceyhan Diş Hastanesi 150 Bin liraya giderken, biz 125 Bin liraya orada yer vermişiz. Başka hiç bir şey yok içerisinde sadece bu. Diğer arkadaşlarımızda ilk mahkemede çıkacak inşallah. Hiçbir suçları yok, hepsi dimdik ayakta. Bütün Ceyhanlılara da selamı var. Bütün arkadaşlarımızın üzerinde rüşvet diye hiç bir şey yok. Açık ve net söylüyorum ben kiraya vermişim kreşi, rüşvet olur mu? Ben özellikle 1 yıllık vermişmiş burayı, istesen encümenden 10 yıllık geçiririm daha rahat etmek için. Artık basın gerisini düşünsün arkadaşlar.”

 Ters kelepçe haberiyle ilgili yöneltilen soruya Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Selahattin Güler böyle cevap verdi: “Benim için ters kelepçe, düz kelepçe fark etmez. Alnımız açık, arkadaşlarımızda o şekilde. Bir takım sosyal medya fareleri içerisinde ağızları sulananlara ben buradan sesleniyorum; Biz Ceyhan için yapmamız gerek her şeyi yapacağız, siyasetimize de devam edeceğiz.  Tekrar söylüyorum, burada Ceyhan kaybediyor. Ticaret Odası Başkanımız burada, Kadir Başkan burada, müteahhit arkadaşlarımız burada bu insanlar hep kitlesi olan insanlar. Biz devlet terbiyesini çok iyi bilen insanlarız, sabırla bekleyeceğiz. Ceyhan halkının sahiplenmesine de ben teşekkür ediyorum. Allah izin verirse 20 gün içinde arkadaşlarımızın çıkacağını düşünüyorum.” Diye konuştu.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık