El Ele Gönül Gönüle Başkan

El Ele Gönül Gönüle Başkan
  • 15 Kasım 2022, Salı 20:39

BAŞKAN KOCAİSPİR TALEPLERİ İLK AĞIZDAN DİNLİYOR

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in başlattığı ve mahalle ziyaretlerini kapsayan ‘Akşam Çayı Buluşmaları’ programı Dervişler Mahallesi ile devam etti.

İlçede yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlemek, birlikte çözüm bulmak ve Yüreğir Belediyesi’nin genel faaliyetleri hakkında bilgileri Yüreğirlilerle paylaşmak adına, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in uygulamaya koyduğu, ‘Akşam Çayı Buluşmaları’ programları Dervişler Mahallesi ile devam etti. Programda başkan yardımcıları ve birim müdürleri Başkan Kocaispir’e eşlik etti.

Mahalle sakinlerini birebir dinleme fırsatı bulduklarını kaydeden Başkan Kocaispir, “Bu buluşmaları çok önemsiyoruz, çünkü bizlere güç veren, işlerimizde bizleri yönlendiren ve motive eden sizlersiniz. Sizleri dinlemek, mahallemizin sorunlarına çözüm olmak için ben ve tüm mesai arkadaşlarım bu akşam buradayız.” dedi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programda çocuklar da unutulmadı. Atlıkarınca ve yüz boyama etkinliği ile keyifli vakit geçiren çocuklara pamuk şeker, şerbet ve patlamış mısır ikram edildi. Toplantı boyunca söz alarak talep ve önerilerini ileten mahalle sakinleri, yapılan hizmetler ve çalışmaları için Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık