DSİ Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta Ceyhan'da incelemelerde bulundu

DSİ Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta Ceyhan'da incelemelerde bulundu
  • 15 Aralık 2020, Salı 19:38

DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta ve DSİ 61. Adana Şube Müdürü Hakan Kaya Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i makamında ziyaret etti.
Ceyhan’da yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunan Bölge Müdürleri ve Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Ceyhan için projelerimizi Bölge Müdürlerimize aktardık.

Onlarla fikir alışverişinde bulunarak Ceyhan’ın sorunlarını çözmek için daha iyi neler yapabiliriz diye sohbet ettik. Yapacağımız çalışmalarla ile yeni yapılan Devlet Hastanesine rahatlıkla ulaşabilecekleri, Cumhuriyet Mahallemizden geçen DSİ’ye bağlı kanalın üzerinden yeni yol ve Emek Mahallesi DSİ drenaj kanalı temizliği ve sahil yolundaki kötü görüntü oluşturan hafriyatları temizleyerek, Ceyhan nehrinin etrafını tertemiz bir hale getirmiş olacağız.

Ceyhan'ı daha temiz ferah bir görüntüye kavuşması için canla başla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ekiplerimiz belirli, programları dahilinde Ceyhan'ın çevresini güzelleştirmek için çalışıyorlar. Bizlerde bu süreçte müdürlerimizle istişarelerde bulunarak hep birlikte Ceyhan'ı daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

 

Sözlü ailesi yasta! Sözlü ailesi yasta!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık