DEVA PARTİSİ CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BAYRAM MESAJI

DEVA PARTİSİ CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BAYRAM MESAJI
  • 19 Temmuz 2021, Pazartesi 22:09

DEVA Partisi Ceyhan İlçe Başkanı Mehmet Çakır Ceyhan'lıların Kurban Bayramı'nı kutladı. DEVA Partisi başkanı Mehmet Çakır ve ilçe başkan yardımcılarıyla birlikte Ceyhanlı vatandaşların kurban bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı.

İlçe Başkanı Mehmet Çakır: "Sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularının geliştiği, insanlar arasındaki kırgınlık ve dargınlıkların yerini barış ve hoşgörüye bıraktığı, birlik ve beraberliğimizin devamı için önemi büyük olan bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, Ceyhanlı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

DEVA Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Abdulgafur Kaya: "Bayramların anlam ve önemini bir kez daha hatırlattığı, barış, kardeşlik, sevgi, yardımlaşma ve dayanışma, paylaşma gibi değerleri yaşam biçimi olarak benimseyen bir medeniyetin mensubu olarak tüm hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum"

DEVA Partisi Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanı Cumali Çetin: "Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, etkin kılınması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz. Ayrıca Covid-19 salgınının kontrollü olarak hayatımızda yer aldığı şu günlerde tedbirleri elden bırakmayalım. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım."

DEVA Partisi İlçe Seçim İşleri Başkanı Mahmut Özçelik: "Bayramlar, barış ve kardeşlik duygularının perçinlenmesinde çok büyük rol oynar. Çünkü bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bu vesileyle mübarek Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum."

Çocuklardan Başkan Özsoy'a büyük ilgi! Çocuklardan Başkan Özsoy'a büyük ilgi!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık