CHP'nin yeni İlçe Başkanı belli oldu

CHP'nin yeni İlçe Başkanı belli oldu
  • 29 Aralık 2019, Pazar 21:00

Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan İlçe Kongresi yapıldı. İki aday Fikret Cirit ve Ayhan Bitirgeç'in yarıştığı kongrede Ayhan Bitirgeç’in son dakikada adaylıktan çekilmesiyle Fikret Cirit tek liste halinde gittiği seçimi alarak  CHP Ceyhan İlçe Başkanı seçildi..

Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde yapılan kongre Divan Başkanı Zeydan Karalar'ın seçilmesiyle başladı.Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile devam eden kongrede zaman zaman tartışmalara sahne oldu. Kongrede söz alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar delegelerin ve misafirleri selamlayıp şöyle konuştu:  "Ceyhan'da olmaktan mutluluk duyduğumu ve Ceyhan'ı çok sevdiğimi her zaman her yerde söylüyorum.Ceyhan'da gözle görülür bir değişim olduğunu herkes görüyor.Belediye Başkanınız Kadir AYDAR'ın gece gündüz demeden durmadan çalıştığını hepimiz görüyoruz. Bizlerde elimizden geldiği kadar kendisine destek olmaya devam edeceğiz."dedi.


Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ise;  "Geride kalan 9 ayda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın büyük destekleri ile Ceyhan'da gözle görülür bir çalışmalara imza attık. Göreve gelir gelmez hizmete başladık. İlk önce Ceyhan’ın gözbebeği olan Çamlıyol’un(İnönü Bulvarını)altyapı ve Asfaltlama çalışmalarını bitirdik ve hiç durmadan kreşlerin ve Kent Meydan'ının inşaatlarını bitirmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.Kongrede seçilen arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum."dedi.

Ayhan Bitirgeç sitem dolu bir konuşma yaparak ; "31 Mart seçimlerini kazanmak için gece gündüz demeden mahalle, mahalle, sokak, sokak, ev, ev dolaşarak seçimi kazandık.Emeğimizin karşılığı bu olmamalıydı. Komplo ile görevden alınıp, senaryolara maruz kaldık.İnanıyorum ki delegeler yapılan yanlışa karşı haklı olan bizleri seçerler." dedi.

Konuşmacıların ardından seçimde 3 aday olanların listeleri alındı.

Ayhan Bitirgeç ve Fikret Cirit adaylık için listelerini verdiler.Aday olabilmek için 33 delegenin imzası gerekliydi. 34 delege Ayhan Bitirgeç lehine imza verdi ancak 9 delege daha sonra imzalarını geri çekmesi tartışmaların çıkmasına neden oldu.
Daha sonra Bitirgeç adaylıktan çekildiğini açıkladı ve Fikret Cirit tek liste halinde seçime giderek CHP'nin yeni ilçe Başkanı oldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık