CHP’lilerin Basın Özgürlüğü Anlayışı!

CHP’lilerin Basın Özgürlüğü Anlayışı!
  • 10 Nisan 2020, Cuma 12:04

Adana ve Ceyhan’da yayın hayatını sürdüren Tam Adana Gazetesi’ne CHP’li belediyelerin vetosu sürüyor.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay hakkında eleştiri haberi yapan gazetemiz, Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay’ın talimatları doğrultusunda gazetemizin aboneliği iptal ettirildi. Seyhan Belediyesi’nden sonra Adana Büyükşehir Belediyesi ’de aynı yolu izledi. Zeydan Karalar hakkında yapılan eleştiri haberler sonrası, Karalar’ın talimatıyla, Tam Adana Gazetesi’nin aboneliğine bir vetoda Büyükşehir’den geldi. 

Hani nerede basın özgürlüğü!

Gazetemizin abone ve reklam gelirlerini CHP Belediyeleri iptal etti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu “Basın özgürdür, dilediği eleştirileri yapmalıdır” sözünü hiçe sayan CHP Belediyeler, Adana’da gazetecileri susturma çabasına girdi.

Ceyhan Belediyesi ‘de, Seyhan ve Büyükşehir gibi eleştirilere tahammül edemeyerek, Tam Adana Gazetesi ve Çukurova Analiz Gazetesi’nin ilanlarını iptal etti. Tam Adana Gazetesi ve Çukurova Analiz Gazetesi'nin dışında tüm gazetelere Ceyhan'da ilan verilerek ayrımcılık yapan Ceyhan Belediyesi Basın Müdürü Bahadır Odabaşı'na talimat veren yetkililere, gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ersin Sucu şöyle konuştu: “Rızkı veren Allah’tır. Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır. Biz doğruları yazdıkça, birilerinin ayağına bastıkça, ilan ve aboneleri iptal ettirerek susturmaya çalışacaklarını sanıyorlar.” Diye konuştu.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık