CHP'liler, belediye başkanlarını Kılıçdaroğlu'na şikayet etti!

CHP'liler, belediye başkanlarını  Kılıçdaroğlu'na şikayet etti!
  • 15 Ekim 2021, Cuma 22:36

CHP'nin Ceyhan'daki en büyük icraatı olarak bilinen işçi kıyımları devam ediyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem talimatıyla CHP Ceyhan Gençlik Kolları Başkanı dahil 10'nun üzerinde işçi kapı önüne konuldu.

'Hak, Hukuk, Adalet' diye birşeyin kalmadığı ve hukuksuzluğu CHP'den gördüm diyen emekçi işçiler kapı önünene konuldu.

Belediye Başkanı Hülya Erdem'in Ceyhan'a hiç bir katkısı olmadığı gibi, lüks içinde yaşamaktan başka birşey düşünmediğini söyleyen CHP'li vatandaşlar, Başkan Erdem'in bizzat, kasıtlı olarak CHP'li işçileri kapı önüne koyduğu öne sürüldü. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir konuşmasında; "Babalar işsiz, çocuklar aç yatağa girmeyecek" sözlerini hiçe sayan CHP'li Belediye Başkanı Hülya Erdem'i, kapı önüne konan işçiler Kılıçdaroğlu'na basın yoluyla şikayette bulundular. CHP Adana milletvekillerinin duyarsızlıklarından da yakınan CHP'li işçiler, "Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim" diye isyan etti.  Kapı önüne konan işçiler, "Tek gayemizin evimize ekmek götürmek" olduğunu söylediler. Fazla mesailerle işçinin ümüğünü sıkan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, geçtiğimiz günlerde işçilerin fazla mesai hakedişlerini vermemekle gündeme gelmişti. Ceyhan Belediyesi'nde çalışan bir işçi, 2 defa intihar teşebbüsünde bulunmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerinin nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık