CHP'liler, 85 Milyon vatandaşın verdiği vergilerle kullanılan hizmet aracıyla gece gezmişler....

CHP'liler, 85 Milyon vatandaşın verdiği vergilerle kullanılan hizmet aracıyla gece gezmişler....
  • 01 Kasım 2022, Salı 23:59

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, 29 Ekim kutlama afişini tahrip edenler hakkında, ilçe binasında basın açıklamasında bulundu.

AK Parti'li Özsoy şöyle konuştu: "Afişlerimizle ilgili bir açıklama yapmıştık ve konunun takipçisi olacağını söylemiştik. Çünkü, yapılan saldırının arkasındaki kişileri biz merak ediyorduk. Bu saldırı şahsımıza yapılmış bir saldırı değil, AK Parti'mizin kurumsal kimliği ve afiş üzerinde bulunan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve şanlı Türk Bayrağımızın bulunduğu afişe yönelik bir saldırı. Şahsımızla alakalı bir sıkıntımızın olduğunu hiçbir zaman düşünmedik. Bu saldırıyı yapan kişilerin Cumhuriyetimize ve Devletimize karşı bir faaliyet içerisinde bir saldırı içerisinde mi olduğunu düşünerekten biz suç duyursunda bulunduk. Çünkü konu hassas. Orada Sami Özsoy'un isminin, resminin olmasının hiçbir önemi yok. Orada asıl bizim için önemli olan, bayrağımızın ve Atatürk'ümüzün resminin olması. Avukatımızı, aynı zamanda Melik'e hanımın yaptığı suç duyurusu nedeniyle bir sonuç aldık. Bu sonuç bizi gerçekten şoke etti. Atatürk'e düşman, Türk Bayrağına düşman birileri mi yaptı diye beklerken, maalesef üzülerek söylüyorum; saldırının arkasında CHP'li Ceyhan Belediyesi'nin 3 personeli çıktı. Her zaman Atatürk'ü suistimal eden her zaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinden siyaset yapan, bu partinin belediyenin 3 personelin yaptığı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıyı yapan isimleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Soruşturma devam ettiği için görüntü ve belge vermiyorum. Soruşturmanın gizliliği noktasında hassas duruşumuz var. CHP eski ilçe başkanı Ayhan Bitirgeç'in oğlu, Mustafa Bitirgeç, Ayhan Bitirgeç'te oğlu da belediyede personel olarak çalışıyor.  Hülya Erdem'in makam şoförü Murat Korkmaz, üçüncü şahısta Mertcan Yıldırım... 

Gece saat 1.30 sularında, Ceyhan Belediyesi'nin hizmet aracıyla,geliyorlar, bize ait afişlerimizi bıçakla kesiyorlar. Ceyhan Belediyesi'nin hizmet aracı gece 1.30'da ne geziyor? Bu makam aracının sözde Özel Kalem Müdürü Oznur hanımın olduğunu biliyoruz. Gece 1.30'da bu 3 arakadaşın ne işi var? Gece 1.30'da Ceyhan için hangi hizmeti icra ediyorlar. Gece 3'e kadar bu araçla dolaştıklarını öğreniyoruz bu araçla.Bu üç arkadaş bir talimatla mı bu afişleri yırtıyor, yoksa kendi kafalarına göre mi bu afişleri kesiyorlar. Bu üç arakadaşın görevle alakalı her hangi bir yazıları, her hangi bir yetkilendirmeleri var mı? Ceyhan Belediye Başkanın bilgisi varmıdır? Sözde Özel Kalem Müdürü Öznur hanımın makam arabasıyla ilgili bu konuyla talimatı ya da bilgisi varmıdır? 85 Milyon vatandaşın verdiği vergilerle kullanılan bu hizmet aracının içine koyulan bu akaryakıtın ne için harcandığına üzülerek şahit olduk. Ceyhan Belediyesi'nin vatandaşlarımıza hizmet vermesini beklerken, bu adamlar, haddini bilmeden, hiçbir yetkisi olamadan gecenin bir yarısı gelip, bıçakla afişleri kesiyorlar. yazıklar olsun" ifadelerini kullandı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık