CHP'li Duvan'dan CTB'ye ziyaret...

CHP'li Duvan'dan CTB'ye ziyaret...
  • 04 Mayıs 2023, Perşembe 12:19

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Dr. Osman Berke Duvan, CHP İl Başkan Yardımcısı Caner Aydar, Seyhan Belediyesi Meclis Üyeleri Nilüfer Korkmaz ve Türkan Güllüoğlu Pehlivan, Ceyhan Ticaret Borsası yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyarete Ceyhan Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar, Meclis Baskanı Ali Cem Sandıkçı Yönetim Kurulu Baskan Yardimcısı Ferruh Arslan, Yönetim Kurulu Uyesi İsmail Altınışık, Meclis Katip Üyesi Ömer Kurt  Meclis Uyesi Bülent Ekinci, Genel Sekreter Yeliz Ayda katılım sagladı.

CHP Milletvekili Adayı Dr.Osman Berke Duvan; "Öncellikle sıcak ev sahipliği için Ticaret Borsa yönetim kuruluna tesekkür ediyoruz. Bizler sizleri dinlemeye geldik. Ticaret Borsamız Ceyhan'ımızın çok saygın ve güçlü bir kurumu. Sizlerin emekleri çok büyük. Sizler üreten insanlarsınız.Bizler siyasi partilerin milletvekili adayları olarak bu seçim sürecinde, sorunları tespit etmek gerekirse sizlerden dinlemek için girmediğimiz köy, kasaba kalmadı. Bu sureçte, iktidara geldiğimiz zaman yapacaklarımızı da anlattık. O yüzden bizdeki heyecan biraz daha üst noktada” dedi.

Yönetim Kurulu Baskanı Mustafa Aydar ise, ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade ederek CHP Milletvekili adayı Dr. Osman Berke Duvan'a seçimlerde başarı dileklerinde bulundu.

CHP Milletvekili Adayı Duvan Yüreğir kadın kollarıyla bir araya geldi CHP Milletvekili Adayı Duvan Yüreğir kadın kollarıyla bir araya geldi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık