CHP Kurmayları, skandalları örtbas etme peşinde!

CHP Kurmayları, skandalları örtbas etme peşinde!
  • 28 Aralık 2020, Pazartesi 21:51

CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Muharrem Erkek Ceyhan Belediyesine yönelik rüşvet soruşturmasıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Torun, CHP Adana İl Başkanlığı'ndaki toplantıda, meseleyi başından bu yana takip ettiklerini söyledi.

"Maalesef, ortada bir suç yokken, ortada oluşmuş herhangi bir durum yokken bir şekilde cezaevine alınarak suç uydurulmaya, bir şekilde suç oluşturulmaya çalışılıyor. Türkiye'nin geldiği nokta budur. Bunu biz birçok belediyemizde yaşıyoruz. Birçok belediyemizde bu yönde baskı var, komplolarla karşı karşıyayız, ama hiçbir zaman bu mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Milletin verdiği iradeyi, hukuku dolanarak, alet ederek haksızca bu şekilde yapılan hukuksuzluk işlemlerine mutlaka direneceğiz."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek de konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Belediye başkanlarımız iki şeye çok dikkat edecekler. Bir, kendisine oy versin vermesin tüm hemşehrilerini kucaklayacaklar, iki harcadıkları her kuruşun hesabını verecekler." sözlerini hatırlatdı. Belediye başkanlarının da bunu yaptığını belirten Erkek, Ceyhan'da yaşananların, iddialara ve dedikodulara dayalı olduğunu savundu.

Ceyhanlı vatandaşlardan CHP Kurmaylarına tepkiler geldi. Tecavüzler, rüşvet, yolsuzluk ve yüz kızartıcı suçlarla anılan CHP, bu mide bulantırıcı durumları Ceyhan skandalıyla örtbas etme peşindeler. Ceyhan'da CHP Belediyesi'ne ateş püsküren vatandaştan haberdar olmayan CHP'li kurmaylar, resmi açıklama adı altında savunmalarını yapıp gittiler. Ceyhan'da altı ayda bitecek yolların içler acısını görmemezlikten geldiler, yüzlerce insanı kapı dışarı atarak ekmeğine göz diktiklerine sus pus oldular, Rüşvet operasyonunda şubat ayından bu yana teknik takipte olan polisleri suçlayıp, rüşvete bulaşanları savundular. 

Ceyhan eski Belediye Başkanı Kadir Aydar tutuklandı Ceyhan eski Belediye Başkanı Kadir Aydar tutuklandı

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık