Ceyhan’ın kaderi…

Ceyhan’ın kaderi…
  • 13 Mart 2020, Cuma 11:42

Ceyhan Belediye Başkanlığı koltuğu kızgın lav haline geldi. Kim otursa yakıp kavuruyor.

Hüseyin Sözlü’den sonra o koltuk yakıp kavurdu.  2014 yılında Ceyhan Belediye Başkanı Ak Parti’den Alemdar Öztürk seçilmişti. Öztürk açığa alınarak haksız cezaevi süreci geçirmiş, ardından da beraat edip, pardon denilmişti. Alemdar Öztürk’ün yerine Ali Alper Boydak vekilliğe getirildi ve ardından 2019 Mart seçimleri oldu.

Ceyhan’da bir şeyler değişmeliydi, Millet ve Cumhur İttifakı’nın adayları kıyasıya yarıştı. Ali Alper Boydak’ın karşısında, bu kez genç istekli ve gözleri pırıl pırıl parlayan Ceyhan aşkıyla yanıp tutuşmuş, haksızlığa karşı mücadele eden, ezilenlere karşı seferber olan gecesini gündüzüne katacak olan biri vardı. Kadir Aydar…

Belediye Başkanlığı seçimini farklı kazandı. Çoşku başlamıştı. Ceyhan’da bir şeyler değişeceğine inananların yüzü gülmeye ve ‘DERMAN’ına ilaç olacak kişiye inanmışlardı.

O mavi gözlü, Ceyhan’ım derken gözleri ışıl ışıl olan Kadir Aydar’ın görevden alındığı haberiyle yine mi başa döndük dedirtti.

Şimdi ne olacak?

Söyleyeyim sizlere;

Kimse kimseye güvenmeyecek. Herkes bir birinin kuyusunu kazmaya devam edecek. Ceyhan’da İrlandalılar çoğalacak, hiçbir şey düzelmeyecek.  Ceyhan’ın kaderi bu, vekillerle yönetime alıştırdılar bizleri.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık