Ceyhan'daki sinema gösterimi, AK Parti ve CHP'yi karşı karşıya getirdi

Ceyhan'daki sinema gösterimi, AK Parti ve CHP'yi karşı karşıya getirdi
  • 30 Temmuz 2022, Cumartesi 12:38

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan “Gezen Sinema” tırı Cuma günü akşam ilçemizde hemşehrilerimizle buluştu.

Ceyhan'ın Şahin Özbilen Mahallesi'nde gerçekleşen sinema gösterisi, AK Parti ve Ceyhan Belediyesi'ni karşı karşıya getirdi.  AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, engellendiği iddia edilen sinema gösterisiyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Başkan Özsoy: "Adana genelinde Pozantı, Karaisalı, Kozan, Aladağ, Yumurtalık, Karataş, Yüreğir ve Ceyhan’da vatandaşlara film gösterimi yapan Gezen Sinema tırı, tüm Türkiye’de düzenlediği yüzlerce etkinlik içerisinde ilk defa bir belediye tarafından engellenmeye çalışılmıştır. Film gösterimi yapılacağını haber alan CHP’li Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, kanunsuz ve hukuksuz bir şekilde zabıta ekiplerini etkinliğin yapılacağı Şahin Özbilen Mahallesi’ne yollamak suretiyle Ceyhan'lıların istifade edeceği bir kültürel etkinliği engellemeye çalışmıştır. Sözde kucaklaşmadan, helalleşmeden bahseden CHP’li zihniyetin asla değişmeyen bu partizan, ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı ve yasaklayıcı zihniyetini kınıyoruz.

Daha önce hiç sinema izleme deneyimi yaşamamış Ceyhan’ımızın genç yavrularının, çocuklarıyla birlikte zaman geçirmek için oraya gelmiş annelerin, babaların eğlencesini sadece siyasi hırsları uğruna engellemeye çalışmak Ceyhanlılara yapılmış bir ihanettir. Şehrimize gelen ve sadece bir kaç saat sürecek bir kültürel etkinliği siyasi hırsları uğruna engellemeye çalışmak basiretsiz CHP zihniyetine yakışan bir eylem olmuştur. Göreve geldikleri günden itibaren şehre hiç bir katkısı olmamış; sürekli olarak hizmetsizliğiyle, beceriksizliğiyle gündeme gelen CHP’li yönetimden vatandaşlarımızın beklentisi ilçemize hizmet etmeleridir.

Tüm hemşehrilerimiz CHP zihniyetinin ülkemize ve milletimize hiç bir hayrı olmayacağına bu son derece masum etkinlikte bir kez daha şahit olmuştur. Bizler, AK Parti iktidarı olarak her zaman odağımıza milletine hizmet etme şiarını koyan bir siyaset anlayışını benimsedik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aziz milletimize, güzel ülkemize, kıymetli Ceyhan’ımıza hizmet etmek için her alanda çalışmaya devam edeceğiz. Bugün geldiğimiz noktada şunu bir kez daha ifade etmek istiyoruz ki CHP ve onun tüm ortaklarının saldırıları gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza, insanımıza hizmet etmemizi 20 yıldır nasıl engelleyemediyse bundan sonra da engelleyemeyecektir. Muhalefetin tüm iftiralarına, yalanlarına, algı operasyonlarına karşı bizler milletimize hizmetkar olmayı sürdüreceğiz.

Bu köhneleşmiş zihniyete önce 2023, akabinde 2024 seçimlerinde tüm Ceyhanlı hemşehrilerimizin sandıkta gerekli cevabı vereceğinden şüphemiz yoktur. CHP’li Ceyhan Belediye Başkanı’nın yapmaya çalıştığı bu hadsiz engelleme girişimini tekrar kınıyor, kendisini Ceyhanlı hemşehrilerimizin vicdanlarına havale ediyoruz. Bu vizyonsuz zihniyetle bugüne kadar nasıl mücadele ettiysek bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Sayın Hülya Erdem’e daha önce defalarca yaptığımız çağrımızı yineliyoruz. “Reklamı, algıyı ve sosyal medya belediyeciliğini bırakıp şehrimize gerçekten hizmet etmek için uğraşın.”

Saddulah Kısacık Hodri Meydan Dedi! Canlı Yayına Geliyor... Saddulah Kısacık Hodri Meydan Dedi! Canlı Yayına Geliyor...

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık