CEYHAN'DA ‘’MEME KANSERİ FARKINDALIK SEMİNERİ’’ DÜZENLENDİ

Ceyhan Kent Konseyi Sağlık Politikaları Başkanlığı ve Ceyhan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı Meme Kanseri Farkındalık ayı dolayısıyla Ceyhan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hürrem Cebecinin konuşmacı olarak katıldığı ‘’ Meme Kanseri Farkındalık semineri’’ düzenledi.

CEYHAN'DA ‘’MEME KANSERİ FARKINDALIK SEMİNERİ’’ DÜZENLENDİ
  • 28 Ekim 2021, Perşembe 21:30

Ceyhan Kent Konseyi Sağlık Politikaları Başkanlığı ve Ceyhan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı Meme Kanseri Farkındalık ayı dolayısıyla Ceyhan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hürrem Cebeci'nin konuşmacı olarak katıldığı ‘’ Meme Kanseri Farkındalık semineri’’  düzenledi.

Konferansa, AK Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy, Deva Partisi Başkanı Mehmet Çakır ve Şehit Aileleri Birliği Başkanı Ayşe Muhacir katıldı. Program  Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammet İslam Bünül’ün konuşma yapmasıyla başladı. Meme Kanseri Farkındalığının öneminden bahseden Başkan Bünül;’’ Ceyhan’da bu konularda sık sık konferans düzenleyip bu tarz programlar ile halkımıza bilgilendirmeyi amaçlıyoruz.’’ dedi.

Meme Kanseri Farkındalık ile ilgili sunum yapan Ceyhan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hürrem Cebeci erken teşhisin ne kadar önemli olduğuna çok fazla değindi. Kadınların meme muayenelerini ihmal etmemesi gerektiğini söyleyen Cebeci;’’ ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR’’ sloganı ile konuşmasını bitİrdi.

İlkokulda  kumpas iddiası İlkokulda kumpas iddiası

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık