Ceyhan'da asfalt seferberliği başladı

Ceyhan'da asfalt seferberliği başladı
  • 07 Ocak 2021, Perşembe 20:52

Adana büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan'da asfalt seferberliği başlattı.
Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi ekipleri bugün Adnan Menderes Bulvarında asfalt dökümüne başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın da katılımıyla gerçekleşen asfalt dökme seferberliğine Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi daire başkanları müdürler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen asfalt dökümünde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; "Ceyhan Olunca Akan Sular Durur" dedi.

"Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in Her Daim Yanındayız"

Asfalt dökümü sırasında konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; "Biz her daim Ceyhan Belediyesinin ve Hülya Başkanımızın yanındayız. Bugün Ceyhan'dayız ve Ceyhan'ın sorunlarını çözmek için buradayız. Çünkü Ceyhan'ı önemsiyoruz. Ceyhan'da bu zamana kadar 20 yıldır yapılmayan ne varsa yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Su problemlerini çözmek için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Boru hatların değişmesi ve Ceyhan'ın sağlıklı suya kavuşturmayı hedefliyoruz. Ceyhan bizim için çok değerli ve çok önemli. Sanayi bölgesi olduğu için istihdamı kaldıracak enerji bölgesi olacaktır. Tüm vatandaşlarımız işsiz kalmayacak ve istihdam sağlayacağız. Bu düşüncelerle Ceyhan için her şeyi yapmaya hazırız ve yapıyoruz. Hülya Başkanımız ile el ele verip Ceyhan'ı baştan aşağı değiştireceğiz. Hülya Başkanımızı gönülden kutlayarak Ceyhan için hiç durmadan çalışıyor, biz her zaman sizin yanındayız ve destekçiniziz. Ceyhanlı hemşehrilerimizden tek isteğimiz biraz dişlerini sıkmaları ve bizi anlamalarıdır. Güzel günler yakında" dedi.

Zeydan Başkanımız Ceyhan'ı Ayrı Önemsiyor"

Ceyahan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Zeydan Başkanımıza öncelikle çok teşekkür ediyorum. Ceyhan'ı ayrı önemseyerek var gücümüzle çalışarak Ceyhan'ı değiştireceğiz. Tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar bize büyük destekler veriyor. En kısa zaman da yol sorunları, su sorunlarını ortadan kaldıracağız. Daha güzel işlere imzamızı atacağız. Ceyhan için daha güzel projeler üretmeye devam ediyoruz. En yakın zaman da sizlerle de yeni projelerimizi paylaşacağız" dedi.
Asfalt dökümünden sonra Belediye Başkanı Hülya Erdemi makamında ziyaret eden Zeydan Karalar Ceyhan için istişare toplantıları yaparak makamından ayrıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık