Ceyhan'da Ak Parti, CHP'yi topa tuttu!

Ceyhan'da Ak Parti, CHP'yi topa tuttu!
  • 12 Nisan 2020, Pazar 10:41

Ceyhan Belediyesi personeli Sezai Şimşek'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya hakkındaki "Soylu mudur, Soysuz mudur, derhal istifa et" paylaşımı sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü.

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, CHP İlçe Başkanlığı'nın sosyal medyadan Ak Parti'yi hedef alan paylaşımlarına tepki göstererek açıklamalarda bulundu.

İşte Başkan Bünül'ün açıklaması;

 Kendi beceriksizliklerine kılıf bulmak, hatalarına suçlu aramaktan başka işi olmayan CHP Ceyhan İlçe Örgütünü paylaşımlarından dolayı kınıyorum. Sokağa çıkma yasağı ulusal basında tüm kurumlara, görevlilere ve kamuoyuna duyrulmuş; ilgili her kurum kendi görev alanlarında resen harekete geçmiştir. Konu ilgili olarak Adana Valiliği ve Ceyhan Kaymakamlığı da, kararın aciliyeti dolayısıyla resmi internet sitelerinden, kişisel sosyal medya hesaplarından, polis araçlarından halka duyular yapmış, tüm yerel basın da konuyu bu kanaldan takip ederek tüm Ceyhanlılar bilgilendirilmiştir. Devletin, karar ve uygulama mercilerinin şerefli makamlarını hedef almak hadsizlik ve edepsizliktir. İsnat edilen konuda sokağa çıkma yasağı ilan edildikten kısa bir süre sonra 22:30 saatleri sırasında Kaymakamımız Sn. Dr. Bayram Yılmaz'ı bizatihi arayarak, temsil ettiğimiz Fırıncılar ve Unlu Maddeler Odası üyeleri, esnaflarımız ve vatandaşlarımız mağdur olmaması için 2 günlük sokağa çıkma yasağı sürecinin nasıl işleyeceği konusunda istişarelerde bulunduk. Çok şükür yaptığımız istişareler sonucu esnafımız da, vatandaşımız da bir mağduriyet yaşamadı. Nasıl yönetim olur? 1) Ellerinde bulundurdukları yerel idareyi kullanarak esnafa, müteahhite, sanayici ve çiftçi iş adamlarına zulmederek, haksız kazanç sağlayarak mı yönetim olur? 2) Partizanlık yaparak bir yılda 318 işçinin, emekçinin ekmeğiyle oynarak mı yönetim olur? 3) Hak, Hukuk, Adalet sloganını meydanlarda dillerinden düşürmeyip, uygulamada popilizm yaparak haksız, hukuksuz, adaletsiz davranarak mı yönetim olur? 4) Fetö'sü ve Pkk'sı terör örgütleri ile kol kola, omuz omuza yürüyerek mi yönetim olur? 5) Evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan insanların ekmeğiyle oynayıp, ihtiyacı olmayan Belediye Meclis Üyelerinin eşini, kızını, oğlunu, kardeşini, yeğenini bankamatikçi yaparak mı yönetim olur? Ülkemiz ve milletimiz olağanüstü bir dönem yaşıyor. Her kurum, imkanı olan özel kuruluşlar yardım ve hizmet için yarışıyor. Halka hizmet için özel davetiye mi bekliyorsunuz? Lütfen kişisel ve siyasi menfaatlerinizin peşinden koşmayı bırakın da siz de herkes gibi hizmete koşun, elinizi tutan mı var. Hoş, salgında siz şehrin suyunu bile 3 gün kestiniz. Buyrun, fazla değil iki fakirin hatırını sorun, üç fakirin ihtiyacını karşılayın. Algı, yalan ve iftira ile milletin aklıyla oynamaya çalışıyorsunuz. Fakat, bu milletin feraset ve basiret sahibi bir millet olduğunu unutuyorsunuz. Her zaman gerektiğinde gereğini milletimiz yapmıştır, yapacaktır. Devletimizle ve Devletimizin kurumları ve görevlileriyle biz övünüyoruz. Salgınla mücadelede canla başla çalışan herkesi kutluyor, alkışlıyoruz. Siz de bu şekilde fitneye ve mide bulandırmaya devam edin bakalım. Biz, devletimiz ve milletimizle #DevletMilletElele #BirlikteBaşaracağız"

Ceyhan Belediyesi'nde çalışan bir personel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya hakaretler yağdırdı Ceyhan Belediyesi'nde çalışan bir personel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya hakaretler yağdırdı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık