Ceyhan ve Çukurova'da asfalt çalışması

Büyükşehir, merkezde ve ilçelerde asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Ceyhan ve Çukurova'da asfalt çalışması
  • 11 Mart 2020, Çarşamba 22:17

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Adana’nın dört bir yanını uzun yıllar dayanıklı asfalt ile kaplama çalışmalarına devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Çukurova’da 505 metre, Ceyhan’da ise 7500 metrelik yolda Bitümlü Sıcak Asfalt (BSK) çalışması gerçekleştirdi.

Yol Şube Müdürlüğü ekipleri Adana’nın merkez ilçelerinden Çukurova İlçesi’nde bulunan İsmet Atlı Bulvarı’nda asfaltlama çalışması yaptı. Toplam uzunluğu 505 metre, genişliği ise 11 buçuk metre olan İsmet Atlı Bulvarı’ndaki Bitümlü Sıcak Asfalt çalışmasının ardından yol vatandaşların hizmetine açıldı.

Kent merkezi ile birlikte ilçelerde de çalışmalarına devam eden ekipler Ceyhan’da İnönü Bulvarı’ndaki (Çamlı Yol) asfaltlama çalışmalarını da tamamladı. Ceyhan’ın ana arterlerinden olan ve 3850 metre gidiş 3850 metre de geliş olmak üzere toplam uzunluğu 7700 metre, genişliği ise toplam 15 metre olan İnönü Bulvarı’ndaki asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekipler, Ceyhan’ı kaliteli asfaltla tanıştırdı.

CEYHAN’IN TÜM YOLLARI ASFALTA KAVUŞACAK CEYHAN’IN TÜM YOLLARI ASFALTA KAVUŞACAK

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık