CEYHAN OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ VALİ DEMİRTAŞ’IN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

CEYHAN OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ VALİ DEMİRTAŞ’IN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
  • 08 Mart 2020, Pazar 20:32

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı Valilik makam toplantı salonunda, Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
 

2020 yılının ilk Müteşebbis Heyeti toplantısı; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, OSB yetkilileri ve ilgili kurumların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda şimdiye kadar gerçekleştirilen çalışmalar ile firmaların tahsise ilişkin başvuruları tüm detaylarıyla ele alınırken gerçekleşmesi planlanan yeni yatırımların startı verildi.

Vali Demirtaş toplantı sırasında, üretim ve istihdama sağlayacağı katkıların yanı sıra Adana’nın, sahip olduğu potansiyeli daha da geliştirerek kentin küresel rekabet gücünü arttıracak olan bölgenin faaliyete geçmesi için herkesin azami gayreti göstermesi gerektiğine vurgu yaptı.
Karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden toplantı, yapılacak çalışmaların değerlendirilmesinin ardından son buldu.

HAYVANCILIK KOOPERATİFLERİNİN BAŞKANLARINDAN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

Öte yandan Adana İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kahya beraberindeki Adana Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Başkanı Hüseyin Özaydın ve Adana Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Mercan’la birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti.


İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Gürkan Yaşar’ın da katıldığı ziyaret sırasında Vali Demirtaş’a Adana’da gerçekleştirilen hayvancılık faaliyetleri ve üretilen ürünler hakkında bilgi verildi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Demirtaş, il genelinde hayvancılığın geliştirilmesi ve hayvansal ürünlerin üretiminin daha verimli olması için yapılması gereken çalışmalara her zaman destek olacaklarını belirterek ziyaretçilerine teşekkür etti.

Ceyhan OSB bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayacak! Ceyhan OSB bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayacak!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık