Ceyhan Kent Konseyi gündeme getirdi, Milletvekili Sümer TBMM'inde konuştu

Ceyhan Kent Konseyi gündeme getirdi, Milletvekili Sümer TBMM'inde konuştu
  • 04 Aralık 2019, Çarşamba 21:09

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarının yapıldığı merkezler arasına Adana’nın Ceyhan İlçesi’nin de alınmasını istedi.
 

Sümer, konuya ilişkin Ceyhan Kent Konseyi tarafından gündeme getirilen talebi TBMM’de dile getirdi. Genel Kurul’da yaptığı konuşmada Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarının yapıldığı merkezlerin artırıldığını belirten Sümer, Alanya, Bandırma, Tarsus gibi öğrenci sayısı yüksek ilçelerin sınav merkezleri arasına alındığını kaydetti.
 

Buna karşın, nüfusu ve öğrenci sayısı diğer sınav merkezlerine göre daha çok olan Ceyhan’ın sınav merkezi olarak belirlenmediğine dikkat çeken Sümer, “Ceyhan ilçemizin sınav merkezi ilan edilmesiyle Yumurtalık ilçemizdeki öğrenciler de burada sınava girebilecek, böylece yüzlerce öğrenci de sınava girmek için başka merkezlere gidip ekstra masraf yapmak zorunda kalmayacaktır. Bu talebi bizlere iletenve gündeme getirmemizi talep eden Ceyhan Kent Konseyine teşekkür ederim” dedi.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık