Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz'dan Öğretmenler günü mesajı

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz'dan Öğretmenler günü mesajı
  • 24 Kasım 2020, Salı 0:10

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz Öğretmenler Günü mesajı yayınladı: Kaymakam Yılmaz: "Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e, TBMM tarafından Başöğretmenlik ünvanının veriliş yıl dönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Gününde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor; Devletimizin Kurucusu Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, Şehit Öğretmenlerimizi, ebediyete irtihal etmiş Öğretmelerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.

Görevi başında olan öğretmenlerimize sağlık ve başarılar, emekli öğretmenlerimize sağlıklı ömürler diliyorum.

Öğretmenlik, ülkemizin ve milletimizin güçlü, onurlu ve huzurlu geleceği için milli bilinci yüksek nesiller yetiştirilmesi açısından son derece önemli ve hassas milli, vicdani ve insani bir görevdir.

Müslüman Coğrafyada masum insanları öldüren, terör örgütlerinin kucağına atan, en sonunda da yurtlarından eden Batı'nın sömurgeci haçlı zihniyeti ve Müslümanlara yönelik vahşi planları devam etmektedir. Aylan Bebeğin, Aybüke Öğretmenin, Ömer Halisdemir'in, Fethi Sekin'in katillerinin örgütlerini kuran, koruyan ve kollayan Batı asla çağdaş uygarlığı temsil etmemektedir. Başöğretmenimiz ATATÜRK'ün işaret ettiği çağdaş uygarlığın - muasır medeniyetin temsilcisi biziz ve kesinlikle her zaman olduğu gibi bundan böyle de bölgemizde ve tüm dünyada medeniyetin, adaletin, barışın, merhametin, vicdanın, masuma yardımın temsilcisi olmaya devam edeceğiz. Bu yolda her vatandaşımıza, özellikle Öğretmenlerimize büyük görev düşmektedir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Yetişecek çocuklarımıza ve gençlerimize, görecekleri tahsilin hududu ne olursa olsun, en evvel, herşeyden evvel Türkiye’nin istikbaline, kendi benliğine, millî ananelerine düşman olan bütün unsurlarla mücadele etmek lüzumu öğretilmelidir." hedefine ulaşmamızı sağlayacak bilinç, irade ve kapasite Milletimizin Evlatları Öğretmenlerimizde mevcuttur. Millet ve devlet olarak güçlüyüz, daha da güçlü olacağız, daha büyük ve iyi işler başaracağız inşallah. Milletimizin her ferdine başarı, sağlık ve huzur diliyorum." açıklamasında bulundu.

Belediyenin basın bürosu, Aydar'ın hızına hiç bir zaman yetişemedi! Belediyenin basın bürosu, Aydar'ın hızına hiç bir zaman yetişemedi!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık