Ceyhan Belediyesi'nden bir skandal daha!

Ceyhan Belediyesi'nden bir skandal daha!
  • 13 Nisan 2020, Pazartesi 18:59

Ceyhan Belediye Başkanlığı seçim arifesinde,  Millet İttifakı Meclis Üyelerinin yakınları, 1 Nisan- 3 Nisan’da belediyede çalıştırılmak üzere sigorta girişlerinin belgeleri basında yer almıştı.

5 Nisan’da gerçekleşen Ceyhan Belediye Başkanlığı seçimi sonrası gözler Belediye Yetkililerine çevrilmişti, Hiçbir açıklama yapmayan Ceyhan Belediyesi yetkilileri, seçimden 8 gün sonra açıklama yaptı. Ceyhan Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nden servis edilen trajikomik açıklaması sonrası, siyasetçilerin tepkisini çekti.

Seçim sonrası, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı itiraf niteliğindeki açıklaması şöyleydi; “Kaos dönemi bitti, yeni bir sayfa açıyoruz. Evet, hata yapıldı, Meclis Üyesi yakınlarımızın işe alınanların sigortalarını iptal ettik”  

Ceyhan Belediyesi Başkan Yardımcısının itirafı sonrası, Ceyhan Belediyesi’nden gelen basın bülteni trajikomik bir hal aldı. Ceyhan Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nün servis ettiği açıklama:

"Sosyal medyada ve çeşitli yayın organlarında Ceyhan Belediyesi Personel A.Ş ile ilgili asılsız haberler kamuoyunu meşgul etmektedir.

Bu asılsız haberlerin bazılarında Ceyhan Belediyesi Meclis üyelerinin yakınlarının işe alındığı, bazılarında da geçmiş yıllarda işe alınmış ve hala işlerine devam eden personeller sanki bizim dönemimizde, meclis seçiminden hemen önce işe alınmış gibi yansıtıldığını büyük bir şaşkınlık ve üzüntü ile takip ediyoruz.

Ceyhan Belediyesi Meclis Üyelerinin asılsız haberlerde bahsi geçen yakınlarının hiçbiri Ceyhan Belediyesi Personel A.Ş’de çalışmamaktadır. Asılsız haberlere konu olan bir diğer husus da Ceyhan Belediyesi Meclis Üyeleri Umut Topal ve Selahattin Güler’in yakınlarının bizim dönemimizde işe alındığıdır. Bu da tıpkı diğer haberler gibi gerçeği yansıtmamaktadır. Adı geçen kişiler 2012’den bu yana Ceyhan Belediyesi’nin eski yönetimleri tarafından işe alınan kişilerdir. 

Asılsız bilgi ve belgelerle kurumumuzun ve ismi geçen şahısların yıpratılmasına izin vermeyeceğimizi ve gereken yasal yollara başvuracağımızı kamuoyunun bilmesini isteriz. Saygılarımla…

Ceyhan Belediyesi  Personel A.Ş. Genel Müdürü

Hakkı Bulut

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık