Ceyhan Belediyesi temizlik ve denetimlerini sıklaştırdı

Ceyhan Belediyesi temizlik ve denetimlerini sıklaştırdı
  • 01 Şubat 2021, Pazartesi 19:25

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri hafta sonu sokağa çıkma yasağında durmaksızın, denetimlerini sıklaştırdı.
Ceyhan Belediyesi ekipleri, hafta sonu sokağa çıkma yasağında, Ceyhan genelini dip bucak temizleyerek kötü görüntü oluşmaması için tüm mahalleleri tertemiz yaptı. Ceyhan genelinde hava şartlarından kaynaklı oluşan çevrede kötü görüntü oluşturan ne varsa temizleyerek Ceyhan'ı pırıl pırıl yapan ekipler, diğer yandan da Zabıta ekipleri koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçe genelinde faaliyet gösteren petrol istasyonlarını, marketleri denetleyerek, hijyen ve maske hususları konusunda vatandaşlara bilgi verdi.

"Ceyhan İçin Durmadan Çalışmaya Devam Ediyoruz"

Ceyhan için hafta sonu yoğun mesai harcadıklarını dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; " Tüm ekiplerimiz bu süreçte çalışmaya devam ediyor. İlçemiz genelinde kötü görüntü oluşturan çevre kirliliği oluşmaması adına Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hafta sonu yoğun mesai harcayarak ilçemizi pırıl pırıl yaptı. Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşlarımız evlerinde otururken, Zabıta ekiplerimiz açık olan yerlerde denetim yapmaya devam ederek daha hijyenik, olması konusunda açık olan yerlerde denetimlerine devam ediyor. Ceyhan halkının gönlü rahat olsun çünkü ekibimiz ile çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık