“Ceyhan Belediyesi suçunu bastırıyor”

“Ceyhan Belediyesi suçunu bastırıyor”
  • 28 Ocak 2020, Salı 20:18

Önceki dönem Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak,  CHP’li Belediye Başkanı Kadir Aydar ve ekibinin basın toplantısıyla asılsız iddialar ve iftiralar olduğunu ifade etti.

Ak Partili Ali Alper Boydak iddialara yazılı basın açıklamasıyla cevap verdi:

“Görev aldığım Belediye Başkan Vekilliği dönemine ait olduğu iddia edilerek, yolsuzluk yapıldı diyerek gündeme getirilen faturalarda, hiçbir usulsüzlük, yolsuzluk kesinlikle söz konusu değildir. Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir. Ceyhan Belediyesi’nin evrakları Sayıştay denetiminden geçmiş, en ufak bir usulsüzlük tespit edilmemiştir.  Ceyhan Belediyesi yönetiminin ortaya atmış olduğu iddiaların sebebi ise; birkaç gün önce ulusal ve yerel basına yansıyan Ceyhan Belediyesi’ndeki “işçi kıyımı” haberlerini bertaraf edebilmek için, algı oluşturmak ve gündem değiştirmek amaçlıdır. Göreve geldiğimiz günden devrettiğimiz güne kadar, Ceyhanlılık bilincini oluşturabilmek,  Ceyhan için ortak bilinç oluşturmak ve STK’ları kaynaştırmak amaçlı birçok yemek, toplantı yapılmış ayrıca çeşitli toplantılarla (Her gün farklı mahallelerimizde) düzenlenen iftar programları, ihtiyaç sahiplerine verilen cenaze yemekleri, Şehitlerimizin mevlit programları ve yapılan yemekli etkinlikler belediyenin görevlerindendir. Diğer suçlamalardan bir tanesi de, çay-şeker alımlarının usulsüz yapıldığı yönündedir. Alışveriş yapılan söz konusu esnaf, önceki dönem belediye başkanları zamanın da da belediyeye malzeme vermiştir. İddia edilen miktarda ödeme ve malzeme alımı ise kesinlikle yalandır, iftiradır. Ceyhan Belediyesi yetkilileri suç bastırarak algı oluşturma gayretine girmiştir.”

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'den veda turları... Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'den veda turları...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık