Ceyhan Belediyesi İmamoğlu'nu ağırladı

Ceyhan Belediyesi önünde toplanan binlerce Ceyhanlı, Ekrem İmamoğlu, Hülya Erdem, Zeydan Karalar ve Mehmet Çelebi’ye sevgi gösterisinde bulundu

Ceyhan Belediyesi İmamoğlu'nu ağırladı
  • 13 Kasım 2022, Pazar 12:07

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi’yi ağırlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, vatandaşlar için sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sunma gayretinde olduklarını vurguladı.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ceyhan halkıyla kucaklaşan Ekrem İmamoğlu, Türkiye’nin tüm insanlarının yarınlara umutla bakması gerektiğini kaydetti.

CEYHAN’IN ENERJİSİNE HAYRAN KALDI

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la birlikte Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i makamında ziyaret ettikten sonra belediye önünde toplanan binlerce kişiye seslenen Başkan İmamoğlu, “Güzel ilçemiz Ceyhan’ın çocuklarına, gençlerine, hanımefendilerine, beyefendilerine şunu söylemek istiyorum. Hayatınızda hiç olmadığınız kadar umutlu olun. Hiçbir zaman aklınıza kötü bir şey gelmesin. Yapılan müdahaleler olabilir, sıkıntılı davranışları bize yaşatıyor olabilirler. Ama bunların hepsi bir sınav. Günün sonunda, Cumhuriyetin 100. Yılına geri saymaya başladık. Allahın izniyle göreceksiniz 2023 çok güze lolacak” diye konuştu. İmamoğlu, Zeydan Karalar’ın oğlunun düğününe katılmak için geldiği Adana’nın tek kadın belediye başkanı Hülya Erdem’i de ziyaret etmekten ve kendisini karşılayan kalabalığın enerjisiyle buluşmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Başkan İmamoğlu, “Hazır Adana'ya gelmişken bizim kadın Belediye Başkanımız Hülya Başkanımızı Ceyhan'da ziyaret etmeyi arzu ettim. Sağ olsun. Bu kısa ziyaretimizde bize güzel bir ev sahipliği yaptı. Bir de herkese nasip olmaz” diye konuştu.

BAŞKAN ERDEM’LE BİRLİKTE ESNAFI ZİYARET ETTİ, SİMİT YEDİ

“Ceyhan’daki güzel enerjiyi hem genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na hem de İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e ileteceğim. Selamlarınızı söyleyeceğim. Diyeceğim ki ‘Ceyhan’da 5 dakikalık buluşmamızda bile sizlere olan inancını 2023’e olan inancını bize gösterdi” şeklinde konuşan Başkan İmamoğlu, konuşmasının ardından Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ile birlikte esnafı ziyaret etti. İmamoğlu 9’uncu sınıfa giden simit satan çocukla kısa bir sohbet ederek simit de yedi.

BAŞKAN KARALAR: “CEYHAN ÖZEL BİR YER”

Ziyarette konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise Ceyhan’ın Türkiye’de özel bir yer olduğunu kaydetti. Ceyhan’ı ve Ceyhanlıları ayrı bir yere koymak gerektiğini kaydeden Başkan Karalar, Ekrem İmamoğlu’na dönerek, “Sanıyorum siz de Ceyhan’ın ününü ve bu yönünü duydunuz. Teşrif buyurdunuz. Hem size hem arkadaşlara, Adana’ya ve Ceyhan’a geldiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN HÜLYA ERDEM: “YİNE BEKLERİZ”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Ceyhan’da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu paylaşan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ise, belediye başkanları olarak vatandaşlar için sosyal belediyecilik hizmetlerini ilke edindiklerini vurguladı. Ceyhan’ın gerek Adana gerekse Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri olduğunu kaydeden Başkan Erdem, “Tarım ve sanayide, enerjide, kültür turizminde, hizmet sektöründe öne çıkan ilçemiz önümüzdeki yıllarda adını daha çok duyuracak” dedi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la uyumlu ve yüksek bir çalışma temposuyla Ceyhan’ın daha yaşanabilir ve modern bir kimliğe bürünmesi için çaba harcadıklarını kaydeden Başkan Hülya Erdem, “İstanbul’da milyonlarca insanın tercihiyle belediye başkanı seçilen Ekrem Başkan’ın Adana’da kadın belediye başkanı olarak bizleri ziyaret etmesi gurur verici. Belediyemize ve Ceyhan halkımıza desteklerini açıklayan Başkan İmamoğlu’na teşekkür ediyoruz. Kendisini Ceyhan’da ağırlamaktan onur duyduk. Her zaman başımızın üstünde yeri var. Yine bekleriz” dedi.

Yaşlanmayı önlüyor! Kış hastalıklarını hemen iyileştiriyor Yaşlanmayı önlüyor! Kış hastalıklarını hemen iyileştiriyor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık