Ceyhan AK Parti’de yönetim zafiyeti yaşanıyor!

Ceyhan AK Parti’de yönetim zafiyeti yaşanıyor!
  • 10 Ocak 2022, Pazartesi 0:42

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı’nda yaşanan yönetim zafiyeti gün yüzüne çıktı. AK Parti İlçe binasına giden partililer, belediye başkanlığına aday olacak isimlere destek verenlerle karşı karşıya kaldıklarını ve birbirleri hakkında dedikodu yaparak partilileri böldüklerini öne sürdüler.

Parti içinde yaşanan yönetim zafiyetine tepki gösteren AK Parti’liler, ‘Sami Özsoy’cular, Mustafa Kiraz’cılar ve Muhammed İslam Bünül’cüler’ olarak lanse edildiğini öne sürdüler.

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy’un daha önce Mustafa Kiraz’la sorunlar yaşadığı ilçe genelinde konuşulmuştu. Partinin yürütme kurulunda olan Candan Karataş ve Cevdet Akıl ve Aysun Boyama ile ziyaretlere gittiği, başka yöneticilerin Özsoy ile yol yürümediği kulislerde yankılandı.

AK Parti’de yaşanan gruplaşma krizi ilçede geniş yankı uyandırdı. Bazı yöneticilerin Özsoy’a tepkili olduğu öğrenildi.

Sami Özsoy, AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı olduktan sonra yönetimini belirlerken büyük zorluklar yaşadığı konuşulmuştu. Yönetimde en çok dikkat çeken ismin Aysun Boyama olmuştu.  Yürütme kurulunda yer alan Aysun Boyama, ittifaklar olmadan önce MHP’ye geçerek, Hüseyin Sözlü tarafından rozet takılmıştı. 280 Kişiyle MHP’ye katıldığını duyuran Aysun Boyama’ya, o dönem en sert açıklama Sami Özsoy’dan gelmişti.  Özsoy, Boyama’ya; ‘Kuyruklu Yalan” diyerek tepki göstermişti.

İşte Sami Özsoy’un şu anki yürütmeye aldığı Aysun Boyama hakkındaki ifadeleri;

                                                                                         

 

Aysun Boyama’ya tepkili olan AK Partililer, Boyama’ya; “280 kişi değil, 10 kişi getiremez diyen Sami Özsoy bu şahsı nasıl yürütmeye almış, anlamış değiliz” diyerek, tepkilerini dile getirdiler. AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı’nda yaşanan yönetim zafiyeti partilileri çileden çıkardı.

Ceyhan'da Fırıncılar bir kez daha  Başkan Bünül dedi Ceyhan'da Fırıncılar bir kez daha Başkan Bünül dedi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık