Çetin, Üniversiteli Kenan'ın isteğini geri çevirmedi...

Üniversite öğrencisi Kenan Alandeşen, telefonla ulaştığı Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin’e telefonla ulaşarak tanışmak istediğini söyledi. Başkan Çetin, üniversiteli genci makamına davet ederek görüştü. Kenan Alandeşen, “19 yaşındayım. 20 yaşına kadar yapmak istediklerimi 50 madde halinde listeledim. Bunlardan ilk sırada sizinle tanışmak vardı. Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Çetin, Üniversiteli Kenan'ın isteğini geri çevirmedi...
  • 22 Temmuz 2020, Çarşamba 11:49

Kenan Alandeşen’in hayali gerçek oldu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, üniversite öğrencisi Kenan Alandeşen’in hayalinin gerçekleşmesini sağladı. Geçtiğimiz günlerde 19 yaşına bastığını belirten Çağ Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık (İngilizce) Bölümü Öğrencisi Kenan Alandeşen, 20 yaşına kadar gerçekleştirmek istediği hayallerini 50 maddelik liste haline getirdiğini, listenin ilk sırasında da Başkan Soner Çetin ile tanışmak olduğunu belirtti.

Telefonla ulaştığı Başkan Soner Çetin tarafından hemen belediyeye davet edilen Kenan Alandeşen’in görüşmede oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu gözlendi. “Siyasetçilere ulaşmak zordur. Ama siz hemen telefona çıktınız ve anında randevu verdiniz. Size çok teşekkür ediyorum. Sizinle tanıştığım için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Üniversiteli genç Başkan Soner Çetin’le bir süre sohbet ederken, “Ben planlı yaşamaya çalışan bir öğrenciyim. 19 yaşıma bastıktan sonra 1 yıl içinde gerçekleştirmek istediğim hayallerimi 50 maddelik liste haline getirdim. İlk sırada sizinle tanışmak vardı. Bunu gerçekleştirmiş olmak beni çok mutlu etti” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin de kapılarının her zaman herkese açık olduğunu belirterek, “Sizin gibi pırıl pırıl gençlerle tanışmak ülkemizin geleceği adına umudumuzu artırıyor. Sana eğitim ve sonrasında iş hayatında başarılar diliyorum. Ziyarette Kenan Alandeşen Başkan Soner Çetin’e Gogol’un Palto kitabını hediye ederken, Başkan Soner Çetin de günün anısına genç konuğuna bir hediye sundu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kızı Melike’nin nikahını kıydı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kızı Melike’nin nikahını kıydı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık