Çetin; “İnsanların sıkıntılarından kurtulduğu bir yıl olsun”

Çetin; “İnsanların sıkıntılarından kurtulduğu bir yıl olsun”
  • 30 Aralık 2021, Perşembe 20:25

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yeni yılın iyiye güzele dair ne varsa yeni başlangıçlara vesile olmasını diledi.
 

Yeni yılı karşılamamız dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Soner Çetin, “2021 yılı dünya ve Türkiye açısından oldukça zor geçti. Bir yandan pandeminin neden olduğu olumsuzluklar diğer yanda ise ekonomik sıkıntılar geçtiğimiz yılı daha zorlu hale getirdi. 2022’nin aynı zorlukların yaşanmadığı, insanların sıkıntılarından kurtulduğu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.
 

2021’deki Çukurova Belediyesinin faaliyetleri hakkında da bilgi veren Başkan Soner Çetin, “Tüm sıkıntılara karşın hiçbir bahaneye sığınmadan hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Bir yandan olağan belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yapmaya çalışırken diğer yandan da plan ve programımız dahilinde Çukurovalılara vaat ettiğimiz projeleri hayata geçirdik, ilçemizde yaşayan insanların yaşam kalitesini yükseltmeye gayret ettik. Her yıl yaptığımız toplu açılış ve temel atma törenini Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirdik. Böylece Türkiye’ye örnek yeni projelerimizi hizmete açtık. Pandemi koşullarından dolayı belediye gelirlerimizin azalıp, giderlerinin artmasına karşın akılcı yönetim anlayışımızla hizmetlerimizde herhangi bir aksama yaşanmamasına özen gösterdik. Umuyor ve diliyorum ki hem belediyecilik açısında hem de hemşehrilerimiz açısından yeni yıl geçtiğimiz yıla göre çok çok daha iyi olacaktır” şeklinde konuştu.
 

Her yeni yılın içerisinde yeni umutlar ve beklentiler barındırdığını söyleyen Başkan

Soner Çetin, şöyle devam etti: “Yeni yıl, Çukurova’mıza, Adana’mıza, ülkemize ve insanlığa mutluluk, sağlık, barış ve huzur getirsin. Acıların, sıkıntıların ve zorlukların geride kaldığı bir yıl olsun. Tüm insanların beklentilerinin gerçekleştiği, toplumsal birlikteliğin sağlandığı, evrensel barışın sağlandığı bir yıl diliyorum. Bu duygularla tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum.”

'Yeni yıl, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun 'Yeni yıl, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık