Bünül’ün yerine….

Bünül’ün yerine….
  • 07 Şubat 2020, Cuma 1:29

Ak Parti’nin kongre süreci hız kazanırken, gözler Ceyhan kongresine çevrildi. Ak Parti’nin Ceyhan ilçe başkanı Muhammed İslam Bünül’e tepki gün geçtikçe artmaya başlandı. Ocak ayı içinde hastanenin açılacağı yalanını söyleyen Bünül’ün yalan listesi doldu, taştı.  Ak Partililer tarafından da eleştirilen isim olmuştu.

Mart’ta gerçekleşecek olan ilçe kongresinde tekrar aday olacağını ve başkanlığını garantilediğini yakın çevresine ifade eden Bünül’ün rakipleri gün geçtikçe artmaya başladı.

Ak Parti İl Teşkilatı’nın da sıcak bakmadığı Bünül’ün yerine gelecek isimler tartışılmaya başlandı. Öyle bir isim ortaya atıldı ki, ismi duyan heyecanlandı. Partili partisiz her kesimin gözde isimlerden olan Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Dinç’e teklif götürüldüğü takdirde, Ak Parti’nin Mart ayında kaybettiği seçimi Mart ayındaki kongrede kazanmış olacak.

Dinç’in Ceyhan’daki başarılı çalışmalarını gıptayla takip eden yüzlerce insandan biriyim. Bunu laf olsun diye söylemediğimi, İl teşkilatı ya da Genel Merkez’in araştırmalarında ortaya net bir şekilde çıktığı zaman anlaşılacak.

Seçim kaybedilmiş ilçe başkanlarıyla tekrar yola devam etmek hata olur. Yeni vizyon, yeni yüz heyecan demek. Ak Parti bu heyecanı her seçimde yaşatıyor milletine. Adana’ya atadığı Ferrari gibi il başkanından sonra, Ceyhan’a da Ferrari gibi bir başkan atanacağını umuyorum. 

Hani hastane Ocak ayında açılacaktı? Hani hastane Ocak ayında açılacaktı?

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık