“Bu Hadsizliktir, Hesabını Soracağız”

“Bu Hadsizliktir, Hesabını Soracağız”
  • 10 Şubat 2020, Pazartesi 13:39

AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mehmet Ay, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a yönelik suçlama ve eleştirilerde bulundu. 
Mehmet Ay, Cuma günü Adana'da cami önlerinde Belediye çalışanları tarafından Cumhuriyet Gazetesi dağıtılmasına tepki gösterdi, konuyu yargıya taşıyacaklarını duyurdu. 

 

Mehmet Ay'ın açıklamasının tam metni: 


Vatandaşlarımız bir partiye veya bir yöneticiye oy verirken karşılığında umutla şehrine, mahallesine ve sokağına hizmet bekler.

Şehri ve vatandaşı için çalışan, sorunlarıyla dertlenen bir yönetici görmek ister. Bu istek ve umut, vatandaşlarımızın en doğal hakkıdır.

Maalesef Adanamızda vatandaşlarımızın taleplerinden, şehrimizin sorunlarından çok, partizanlık yapan ve bu bakış açısıyla hareket etmekte olan bir yönetim anlayışı var.

Bu bakış açısı, şehrimize ve insanımıza yapılan en büyük kötülüktür.

Cuma günü Adana Büyükşehir Belediyesi personelleri ulusal bir gazeteyi Camii çıkışında dağıttı.

Bu hadsizliği yapan ve milletimizin alın terini siyasi emellerine kurban eden bu yönetim anlayışından, milletimiz adına, hukuk çerçevesinde elbette hesap soracağız!

 Belediyeler partizanlık yapma yeri değildir. Hele hele milletin ödediği vergilerle çalışan belediye personelleri, partizanca çalıştırılamaz. Bu açıkça işlenmiş bir suçtur.

Adanalı hemşehrilerimizin alın terini, partizanca davranışlarınız için kullanamazsınız!

Adana Büyükşehir Belediyesi Personelleri ulusal bir gazeteyi dağıtırken, bunu hangi görev sorumluluğu içinde yapmışlardır? 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı bu durumu derhal vatandaşlarımıza ve Adanamıza izah etmek zorundadır.

 Milletimizin ödediği vergilerle çalışan personeller, partizanca siyasi söyleminiz doğrultusunda çalıştırılamazlar!

Bu işin içinde olan herkes görevini kötüye kullanmıştır. Bunun cevabını siyaseten en sert şekilde alacaklardır. Hukuk çerçevesinde de bunun hesabı sorulacaktır.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı şehrimize hizmet etmek yerine, partizanlık yapmayı tercih ediyorsa o koltuğu daha fazla meşgul etmesin!

Çok hevesli olduğu hizipçiliği, rozeti takıp parti yöneticisi sıfatıyla yapsın.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı bu rezilliği kamuoyuna anlatmak mecburiyetindedir.

Yüzlerce kişiyi işinden eden belediye başkanı, şimdi de işçilere, partizan bir anlayışla hangi görev alanı içerisinde gazete dağıttırmaktadır.

Vatandaşımızın hak ve hukukunu koruma adına, bu rezilliğe göz yummayacağız.

Belediye Başkanlığı makamı, “belediye personellerini istediğim amaç ve hedefler uğruna çalıştırırım” makamı değildir. Bu insanlar, sizin uşağınız hiç değildir.

Alın terinin peşinde olan belediye çalışanlarını partizan bir yönetim anlayışıyla çalıştıramazsınız.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına yakışmayan bu davranış biçimi, Adanalı hemşehrilerimizin verdiği her bir oya yapılmış büyük bir nankörlüktür.

MİL SAĞLIK SEN TEMSİLCİLERİ AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AY'I ZİYARET ETTİ MİL SAĞLIK SEN TEMSİLCİLERİ AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AY'I ZİYARET ETTİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık