BİR GECE ANSIZIN GÖREBİLİRSİN!

“4 saat uykuyla Ceyhan’ı yönetiyor, 10 saat uyuyanlar laf ediyor”

BİR GECE ANSIZIN GÖREBİLİRSİN!
  • 27 Kasım 2019, Çarşamba 23:45

Ceyhan Belediye Başkanı olduğu günden bu yana, eski belediye başkanlarından çok farklı bir yönetim sergileyen Kadir Aydar’a övgüler yağdı.

Yönetimi devraldıktan sonra “Derman Belediyecilik” anlayışıyla yol yürüyen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ı gecenin geç vakitlerine kadar sahada çalışırken görenler “Yok Artık” dedi.  Aydar’ı sokakta görenler bağrına basarken, vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüm odaklı çalışmalarını sürdürmeye devam etti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aydar, çocuklarla da sohbet etti. Ceyhan’ın makus talihini değiştireceğini, oyunlar oynayacağı güven içinde bir gelecek hazırlayacağını her platformda dile getiren Başkan Aydar’ın çocuklar, kadınlar ve yaşlılar için özel çalışmalar yaptığı biliniyor. Gecenin geç vakitlerine kadar sahada çalışmalarını sürdüren Aydar’ın günde 4 saat uyuduğu öğrenildi. Ceyhan’ın makus talihini değiştirene kadar, çocukların geleceğini emin hale getirene kadar, gençlerimizin işsizlik sorunu çözülene kadar, kadınlarımızın refah için yaşamasına olanak sağlayana kadar, yaşlılarımıza huzur gelene kadar bana uyku yok” sözleriyle gönülleri fethetti.

CEYHAN BELEDİYESİ TASARRUFA DEVAM EDİYOR CEYHAN BELEDİYESİ TASARRUFA DEVAM EDİYOR

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık