Başkan Özsoy'dan Gençlik Şöleni'ne Davet

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek “Gençlik Şöleni’ne” tüm hemşehrilerini davet etti.

Başkan Özsoy'dan Gençlik Şöleni'ne Davet
  • 18 Mayıs 2022, Çarşamba 11:38

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı en son 9 Ekim 2021’de Ceyhan’ımızda ve Adana’mızda misafir etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşamıştık. Şimdi de hep birlikte Yeni Adana Stadı’nda düzenlenecek olan “Bir Gençlik Şöleni” programında Sayın Cumhurbaşkanımız Adanalı hemşehrilerimizle bir araya gelecekler.

21 Mayıs 2022 Cumartesi günü, saat 17.00’de, Yeni Adana Stadyumu’nda düzenlenecek olan bu büyük şölende birbirinden kıymetli sanatçılarımız sahne alacaklar. 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin keyifle vakit geçireceği bir program olacak. Aynı zamanda sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifleriyle daha da anlamlı bir hale gelecek olan bu güzel organizasyona Adana olarak ev sahipliği yapmak bizler için ayrı bir gurur kaynağı. Sayın Cumhurbaşkanımızla Adanalı hemşehrilerimizin bir kez daha kucaklaşacağı, özlem duyduğumuz büyük bir etkinliği yaşayacağız.

Gençlerimiz bizim gözbebeğimiz. Özellikle  sayın Cumhurbaşkanımız için genç kardeşlerimizin yerleri bambaşka. Bizler de bu anlayışla her fırsatta genç kardeşlerimizle bir araya gelerek onlarla birlikte yol yürümeye devam ettik. Şimdi ise gençlerimiz ve hemşehrilerimizle Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir araya getirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Gençlik Şöleni’nde sevilen sanatçılar Oğuzhan Koç, Uğur Işılak, Tuğçe Kandemir ve Erdem Kınay’ın sahne alacağını belirten Başkan Özsoy, “Türkiye’nin en gözde sanatçılarının sahne alacağı heyecan ve coşku dolu Gençlik Şölenimizde hep birlikte orada olacağız. Cumartesi Günü saat 14:30’da İlçe Başkanlığımızdan Gençlik Şenliğimize katılmak isteyen vatandaşlarımız için  araçlarımız hareket edecektir. Tüm Ceyhanlı hemşehrilerimizi 21 Mayıs’ta Yeni Adana Stadyumu’nda görmekten mutluluk duyarız. ” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık