BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN AMATÖRLERE MALZEME YARDIMI

BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN AMATÖRLERE MALZEME YARDIMI
  • 06 Kasım 2019, Çarşamba 21:50

''YÜREĞİR BELEDİYESİ SPORUN VE SPORCUNUN DOSTUDUR''

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ilçede bulunan amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu. Yüreğir Belediyesi'nin sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu belirten Başkan Kocaispir, Yüreğir'de bulunan futbol kulüplerinin yanı sıra  bütün amatör spor kulüplerine salon sporu da olmak üzere malzeme desteğinde bulunacaklarını belirtti. Her bir kulübe 22 çift krampon, 2 tekmelik, 1 takım maç forması, 10 adet futbol topu, 5 adet kaleci eldiveni, 25 adet penye, şort ve tişörtten oluşan malzemeler dağıtıldı.

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen malzeme dağıtım töreninde konuşan Başkan Kocaispir ''Bugün Yüreğir'de bulunan 15 amatör futbol takımımıza  malzeme yardımında bulunuyoruz. Bunun yanı sıra ilçemizde faaliyet gösteren bütün salon sporu kulüplerimize de malzeme yardımında bulunacağız. Yüreğir'de bütün amatör sporların gelişmesini istiyoruz. Bütün branşlarla ilgileniyoruz. Fiziki şartlarının iyileştirilmesi için de bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz.'' diyerek bütün amatör spor kulüplerinin yanında olduklarını belirtti.

Yüreğir'de gençlerin spora yönlendirilmesi için özel çaba harcadıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ancak spora yönlendirerek uzak tutabiliriz. Geçen yaz  spor okullarımızdan 3 bin çocuğumuz faydalandı. Önümüzdeki yıllarda bu sayı 6,7,10 bin olsun istiyoruz. Adana'nın en başarılı sporcuları Yüreğir'de yetişsin istiyoruz. Yüreğir Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa en iyi şekilde yapacağız. Gençlerimizin spor yapması için onlara alan açmalıyız. Bunun için bütün kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışıyoruz. Çünkü topluma karşı sorumluluğumuz var.

Yüreğir Belediyespor kulübümüzü de aktif hale getiriyoruz. Burada yetiştireceğimiz çocuklarımızı isteyen kulüplerimize bonservis bedeli almadan veya çok cüzi rakamlara vereceğiz. Yüreğir Belediyesi olarak bu yıl 23 sporcumuzu Adana'mızın güzide takımlarının alt yapılarına transfer ettik. İnanıyorum ki bu sayı daha da artacak. Yüreğirli gençlerimizi büyük takımlarda görmek en büyük hayalimiz. Ben buradan amatör spor kulüplerine de teşekkür etmek istiyorum. Büyük fedakarlılarla işlerini yürütüyorlar. Biz de kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

ASKF Başkanı Ahmet Bozan ise Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduğunu belirterek ''Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yapılan yatırımı önemsiyoruz ve başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Düzenlenen törene ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Gençlik Spor İl Müdür Vekili Kadir Gül, Müdür Yardımcısı Halit Yılmaz, TFF Adana Bölge Müdürü Akif Oflaz, Yüreğir İlçe Spor Müdürü Ekrem Ulu, TÜFAD Adana İl Başkan Vekili İbrahim Tüten ve amatör spor kulüp başkanları ve sporcular katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık