Başkan Erdem, gazetecileri unutmadı

Başkan Erdem, gazetecileri unutmadı
  • 11 Ocak 2021, Pazartesi 19:47

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Ceyhan'daki Gazetecilerle kahvaltı programı düzenleyerek bir araya geldi.


Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, basın mensupları için önemli bir anlam ifade eden bu günde Ceyhan 'da görev yapan basın mensuplarını unutmayarak Ceyhan Öğretmenevi'nde bir araya geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde İstiklal marşının okunması etkinliğine, toplantı esnasında Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in talimatı ile Basın mensupları ile beraber Şehitler Anısına saygı duruşunda bulunuldu. Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi Ceyhan'da da Belediye Başkanı Erdem ve Basın Mensupları İstiklal Marşı okundu.

"Tüm Gazetecilerimiz Toplumun Işığıdır"

Tüm gazetecilerimizin burada olmasından dolayı memnun olduklarını dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Böyle bir özel günde sizleri yalnız bırakmak istemedim. 10 Ocak Pazar gününe geldiği için sizlerle bir gün sonra uzun uzun kahvaltı programında birlikte olmak istedim. Gazetecilerimizi gönülden kutluyorum sizler büyük emek sarf ediyorsunuz. Gecenizi gündüzünüze katarak bizlere sağlıklı ve güzel haberi yetiştirebilmek için mücadele veriyorsunuz. Bu mücadelenizi gerçekten zor şartlar altında yapıyorsunuz. Böyle bir günde sizlerle olmaktan çok mutluyum ben tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Toplantı sonrası, Belediye Başkanı Hülya Erdem gazetecilere hediyelerini takdim ederek tekrardan tüm Gazetecilerin gününü kutladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık