BAŞKAN AYDAR, YAŞANAN SEL FELAKETİ DOLAYISIYLA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYINLADI

Ceyhan ve köylerinde meydana gelen sel felaketi sonucu derin üzüntüsünü belirten Başkan Aydar, geçmiş olsun mesajı yayınladı.

BAŞKAN AYDAR, YAŞANAN SEL FELAKETİ DOLAYISIYLA GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYINLADI
  • 26 Aralık 2019, Perşembe 20:26

Başkan Aydar mesajında şu ifadelere yer verdi; “Adanamızda yaşanan doğal afet sonucu meydana gelen su baskınlarında vatandaşlarımızın mağdur olması bizi üzmüştür. Ceyhan’da tarım arazilerimiz sular altında kalmış, ani yağan yağmur sokakları, köyleri dereye dönüştürmüştür. Uyarıların yapılmasının ardından ilk yağmurla çalışmalara başlayan ekiplerimiz Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile büyük bir gayret sergilemiş, logar açma ve tahliye işlemlerinin yanı sıra yaşanan doğal afette vatandaşlarımızın imdadına koşmuştur. Ceyhan Nehri’nin taşması sonucu yaşanan olumsuzluklarla ekiplerimiz durmaksızın çalışmalarını sürdürürken Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizle koordineli bir şekilde mağduriyetin giderilmesi için çalışmalarımız sürmektedir” dedi.

Can kaybı yaşanmamasının teselli edici olduğunu belirten Başkan Aydar, “Adana’da sele kapılan vatandaşlarımız kurtarıldı. Büyükşehir Belediyemiz ve tüm ekiplerimiz mağduriyetin giderilmesi için çalışıyor. Devletimizin ise mağdur olan çiftçilerimize gereken hassasiyeti göstereceğini umut ediyor, tüm hemşehrilerime geçmiş olsun temennisinde bulunuyorum. Rabbim Ülkemizi yaşanabilecek tüm felaketlerden korusun” ifadelerini kullandı.               

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık