Bakkallar Odası seçim kararı ne zaman alacak?

Bakkallar Odası seçim kararı ne zaman alacak?
  • 26 Şubat 2022, Cumartesi 22:05

Bakkallar Odası seçime gidiyor, esnaflar tarih bekliyor...

Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı seçimine günler kala, mevcut Başkan Ahmet Tontu ve İsmail Yıldız hız kesmeden seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Esnafların yanı sıra Ceyhan’lı vatandaşların da sonucunu merakla beklediği Bakkallar ve Bayiler Odası seçiminin Mart ayında gerçekleşmesi beklenirken, mevcut başkan Ahmet Tontu’nun henüz seçim kararı almaması dikkatlerden kaçmadı.

Daha önce seçim tecrübesi bulunan İsmail Yıldız hız kesmeden çalışmalarına devam ederken, gözler Ahmet Tontu’ya çevrildi. Tontu’nun seçim tarihini henüz belirlememesi kafalarda soru işareti bıraktı. Esnaflar tarafından dikkat çeken hususun, Tontu’nun henüz seçime hazır olmadığı yönde olduğu vurgulandı.  Önceki seçimde Selahattin Güler’in rakibi olan İsmail Yıldız az farkla seçimi kaybetmişti, O günden bu yana seçim çalışmalarına devam eden İsmail Yıldız sahada çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Güler’den boşalan başkanlık koltuğuna seçim olmadan oturan Ahmet Tontu’nun hala başkan olduğunu bilmeyen birçok esnafın olduğu öne sürüldü.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık