Ayhan Barut'tan çifte bayram kutlaması

Ayhan Barut'tan çifte bayram kutlaması
  • 20 Nisan 2023, Perşembe 14:48

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili ve Adayı Ayhan Barut, herkesin mübarek Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Türkiye'nin çifte bayram sevinciyle dolup taştığını aktaran Barut, "14 Mayıs'ta halkımız aydınlık bir geleceğe 'evet' diyecek, çok daha güzel yarınlarda nice bayramlar kutlayacağız. Bayramlarımız kutlu olsun" dedi.


"İYİ BAYRAMLAR"
Yazılı bir açıklama yaparak herkesin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlayan CHP Adana Milletvekili ve Adayı Ayhan Barut, Ramazan ayında tutulan oruçların, duaların ve tüm ibadetlerin kabul olmasını diledi. Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek 14 Mayıs seçimleriyle Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni bir ufuk açacağını bildiren Barut, "Kimsenin kuşkusu olmasın ki 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde Türkiye bahara kavuşacak, tüm dertler son bulacak. Millet İttifakı iktidarında halkın kanayan yaralarına derman olacağız ve bu zor günleri bir daha yaşamayacağız. Herkesin mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum. İyi bayramlar" diye konuştu.

"YAŞASIN 23 NİSAN"
Yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutlayan Ayhan Barut, "Ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu yüce Meclis'in bir üyesi olarak tam bağımsız Türkiye mücadelemiz sürüyor. Halkın iktidarında tam anlamıyla bayram tadında günlere kavuşacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu duygularla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, Gazi Meclis'in açılış yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz" şeklinde konuştu. 

Ayhan Barut, EYT mağdurlarına destek verdi... Ayhan Barut, EYT mağdurlarına destek verdi...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık