Allah yürü ya kulum demiş, bu kul koşmuş!

Allah yürü ya kulum demiş, bu kul koşmuş!
  • 12 Kasım 2020, Perşembe 22:51

Dün “Bir Bilmecem var Ceyhan “ ve bir bilmece sormuştuk. Bilmecemiz çok ses getirdi, onlarca yorum ve cevap aldık ve gördük ki, bizim başkan yardımcısının bilinirliği çok yüksek.

Başkan Yardımcısı, 11 ay boyunca hiç işe gelmeden maaş alan hanımını işten çıkartmış ve yerine taşerondan kardeşini işe aldırmıştı. Hanımını sözleşmeli olarak belediyede çalıştığına dair belge geçmişte sosyal medyada yer almıştı.

İthal başkan yardımcısına CHP tabanında tepki oluşunca hanımı gönderilmiş erkek kardeşi işe alınmıştı. Bankamatikçi hanım gitti, bankamatikçi kardeş geldi. Şimdi hak, hukuk, adalet diyen CHP ilçe yönetimi ne diyecek?

Sayın başkan yardımcımız nedendir bilinir ama bilinmez bir şekilde, Ceyhanlı esnaf siftahsız kepenk kapatırken, Adanalı belli firmalara milyonlarca liralık doğrudan temin faturaları kestirir. Çinli EMBA, Ceyhanlı esnaftan alış veriş yapmıyor diye ekran gezen oda başkanları neden Ceyhan Belediyesi Ceyhanlı esnaftan alış veriş yapmıyor diye sormuyor?

Başkan yardımcımız ülkücü bir müdür vekiline sürekli çiçek alım faturası kestirir müdür ise bu işten rahatsızdır ve rahatsızlığını başkan yardımcısına iletir. Başkan yardımcımız “Seninde ailen var” der. Rahmetli Özal’ın benim memurum işini biliri gibi telkinde bulunur. Saf müdür ülkücü ya gider MHP’li bir Meclis üyesine durumu anlatır. Bahçeli tesislerinde bir araya gelenler müdüre gereğini yapacağız derler. Sabah müdürüm kendini Kurtpınarı kamyon garajında fiş satarken bulur. Salon işletmecisi Meclis üyemizin şimdi vicdanı ne kadar rahat acaba?

Ülke pandemi dolayısı ile ekonomik darboğazda iken bizim başkan yardımcısına kriz vurmamış. Allah yürü ya kulum demiş, o koşuyor. İddialara göre; Bir buçuk milyona göl manzaralı ev almış. Bu eve lüks bir Mercedes lazım olmuş, 570 bini basmış almış. 10 bin maaşla kaç yıl biriktirerek alabilir bu kadarlık ev ve aracı acaba?

Şimdi Ceyhanlı sormaz mı? Söyle başkan söyle nerden buldun bu parayı.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık