AK Parti'li Pakdemirli ve Sarıeroğlu MHP Adana İl Teşkilatını Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ile birlikte MHP Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Pakdemirli, ABD’nin hedef yaptığı “Türkiye’nin 57. Alayı” olarak kabul gören Ülkü Ocakları’nın gençlerin yetişmesinde çok değerli bir kurum olduğunu söyledi.

AK Parti'li Pakdemirli ve Sarıeroğlu MHP Adana İl Teşkilatını Ziyaret Etti
  • 01 Ekim 2021, Cuma 21:45

Bir dizi program için Adana’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.

MHP KURMAYLARI KARŞILADI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, il yönetimi ve ilçe başkanları da bulundular.

AVCI, VARLI VE SÖZLÜ, TARIMI ANLATTI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Bakan Pakdemirli ve Sarıeroğlu’nun ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Adana’da Ak Parti ile Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını anlatan Avcı, ayrıca Çukurova bölgesinde tarım sektörü içinde yer alan üreticilerin sorunlarını da paylaştı. MHP MYK Üyesi Milletvekili Muharrem Varlı ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü de, bazı ürünlerde çiftçinin memnun olmasına karşın özellikle girdi fiyatlarındaki artışa dikkat çektiler.

“ÜRETİM VE İHRACAT ARTTI”

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye’nin tarımda üreten ve ihracat potansiyeli artan bir ülke haline geldiğini kaydederken, üreticilerin sorunlarını bildiklerini, çözüm için gayret ettiklerini, Adana’ya yaptıkları ziyarette de önemli müjdeler verdiklerini ifade etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin bekası için ortaya koydukları milli duruşun Cumhur İttifakı olarak tüm teşkilatlarda yaşatılmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen Pakdemirli şu ifadelere yer verdi:

“Cumhur İttifakı olarak saha çalışmalarımızda 2023 hedefinde daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Elbette vatandaşlarımızın şikâyetçi olduğu bazı sorunlarımız var, pandeminin de etkili olduğu sorunlar gibi. Cumhur İttifakı olarak, icra makamı olarak bunları mutlaka çözeceğiz.”

“HİZMETLERİMİZİ ÇOK İYİ ANLATMAMIZ LAZIM”

Yapılan hizmetlerin daha iyi anlatılması ihtiyacına vurgu yapan Pakdemirli şöyle devam etti:

“Ayrıca çok önemli hizmetlerimiz var, bunları da daha iyi anlatmamız lazım. Ülkü Ocakları, gençlerimizin yetişmesinde çok değerli bir kurum. Bu anlamda da gençlerimize, üniversite gençliğine bu hizmetleri Cumhur İttifakı olarak çok iyi anlatmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü geleceğimizi emanet edeceğimiz çok önemli bir kitle var.”

AVCI’DAN PAKDEMİRLİ’YE TESPİH…

Konuşmaların ardından MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye Adana’da üretilen özel bir tespih hediye etti. Ziyaret, toplu fotoğraf verilerek sona erdi.

MHP’li Avcı ve Varlı ATO’da sorun dinledi MHP’li Avcı ve Varlı ATO’da sorun dinledi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık