AK Parti'li Özsoy'dan, CHP'li Hülya Erdem'e 'haddinizi bilin' mesajı!

AK Parti'li Özsoy'dan, CHP'li Hülya Erdem'e 'haddinizi bilin' mesajı!
  • 02 Haziran 2022, Perşembe 23:28

Ceyhan Belediye Başkanı CHP'li Hülya Erdem'e borçlanma yetkisi verilmemesinin ardından, Erdem'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya tepkiler bir bir geliyor.

"AK Parti, MHP ve İYİ Parti Ceyhan'a yapacağımız hizmetleri engellediler" diyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'e bir tepki de AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy'dan geldi. 

Özsoy sosyal medya hesabından şu mesajlara yer verdi: 

"CHP’li Ceyhan Belediye Başkanı’nın borçlanma konusunda Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyelerini hizmeti engellemekle itham etmesi tek kelimeyle hadsizliktir.

Göreve geldikleri tarihten bugüne kadar verdikleri hiç bir sözü tutmayan CHP’li Ceyhan Belediyesi’nin Ceyhanlı hemşehrilerimiz nezdinde hiç bir güvenilirliği kalmamıştır.

Liyakatsiz kadroların, acemi yöneticilerin ve başıboş belediye personelinin kol gezdiği Ceyhan Belediyesi tamamen siyasi iç çekişmelerin yaşandığı entrikalar kurumu haline gelmiştir.

CHP’li Ceyhan Belediye Başkanı’na tavsiyemiz ittifak ortakları İP’li belediye meclis üyelerinin borçlanma konusuna red vermelerinin perde arkasındaki gerçek sebebi açıklaması ve kirli ittifaklarının menfaat çatışmasına Cumhur İttifakı’nı alet etmeye çalışmamasıdır.

Daha bir kaç ay önce hesaplarına gelen haciz dolayısıyla personelinin maaşını ödeyemeyen, daha bir kaç gün önce veznesindeki parası haczedilen Ceyhan Belediyesi’nin halen borçlanma talep etmesi akıl alır gibi değildir.

Cumhur İttifakı olarak aziz milletimize hizmet etmek üzere çıktığımız bu kutlu yolda hemşehrilerimizin hak ve hukuklarını korumak en önemli vazifemizdir.

Bu anlayışla Ceyhan’ımız için çalışmaya devam ederek liyakatsiz CHP kadrolarının Ceyhanlı vatandaşlarımızın geleceğini daha fazla borç yükü altına sokmalarına izin vermeyeceğiz."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık