AK Parti'li kadınlar şiddete karşı tek ses oldu

AK Parti'li kadınlar şiddete karşı tek ses oldu
  • 25 Kasım 2020, Çarşamba 20:23

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, beraberinde parti üyeleriyle il binasında yaptığı açıklamada, kadına yönelik şiddete tepki gösterdi. Ak kadınların toplantısına İl başkanı Mehmet Ay'da destek verdi.
Kadınlara karşı "çizgiyi aşanlarla" çetin mücadelelerinin süreceğini, hükümet ve bakanlıkların şiddeti durdurmaya yönelik yoğun çaba gösterdiğini belirten Can, şöyle konuştu:

"AK Parti, kadın erkek milyonlarca üyesiyle 18 yıllık iktidarı boyunca kadının, hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğuna inancını kanıtlamış, kadını toplumdan, siyasetten, hayattan ayrıştıran her türlü zihniyetle sonuna kadar mücadele etmiş, büyük başarılara imza atmıştır. 'Kadınlara karşı ayrımcılık ırkçılıktan beterdir' diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli hanımefendi, her platformda samimiyet ve duyarlılıklarıyla yıllardır kapsamlı mücadeleler sürdürmüştür. Bu sayede kadına ve aslında insana yakışır hak ve adaletin tesisinde büyük kazanımlar elde edilmiştir. Halen devam eden bu mücadelede hem şiddet uygulayanlara karşı yaptırımları artırmış hem de şiddete maruz kalan kadınlara maddi ve manevi destek vererek hayatlarına umut olmuştur."

Ceyhan'da farkındalığın arttırılmasına yönelik stand açıldı Ceyhan'da farkındalığın arttırılmasına yönelik stand açıldı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık