AK Parti'de adaylık başvurusu yarından itibaren başlıyor

AK Parti'de adaylık başvurusu yarından itibaren başlıyor
  • 08 Kasım 2023, Çarşamba 11:21

AK Parti'de belediye başkan aday adayları 9 Kasım tarihinden itibaren başvuru yapabilecek. Başvurular 17 Kasım'a kadar devam edecek.

31 Mart 2024 Tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli seçimler için AK Parti’de maraton başlıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi. Parti Genel Merkezi'ndeki toplantı yaklaşık 2,5 saat sürdü. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Ömer Çelik basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

'SEÇİM DÖNEMİMİZ BAŞLADI'

Teşkilatlarla ilgili olarak MKYK'mız genel başkanımız il ve ilçelerin atanmasıyla ilgili yetki vermektedir. Bu yetki talebi görüşülmüş uygun bulunmuştur. Seçim takviminin nasıl işleyeceği nasıl gerçekleşeceği çalışmalar tamamlanıp, genel başkanımıza sunulup, kamuouyuyla paylaşacaktır. Adaylar ne zaman başvuracak, hangi yöntemler uygulanacak takvim çalışması bir iki gün içinde sayın genel başkanımızla paylaşılacaktır. MKYK'nın verdiği yetkiyle seçim dönemimiz başladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık