Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı, Ceyhan’ı ikiye böldü!

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı, Ceyhan’ı ikiye böldü!
  • 25 Mart 2020, Çarşamba 18:02

Ak parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, vatandaşlar arasında yapmış olduğu ayrımcılık/ötekileştirme nedeniyle Ceyhan’ı karıştırdı.

65 yaş üstü Ak Partili üyelere maske, eldiven ve gıda ihtiyaçlarını karışılıyoruz demesi üzerine, Ceyhanlı vatandaşların tepkisine neden oldu. Ceyhan Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda vatandaşlarla telefonla görüşen Bünül, “ekmeği bakkaldan borç alıyorum, şekerim bile yok” diyen bir vatandaşa Sosyal yardımlaşmadan yardım alıyormusunuz? Sorusunu yöneltti.  Bünül daha sonra; “konuyla ilgileneceğim, bugün ya da en geç yarın arkadaşlar dönüş yapar” diyerek telefonu kapattı.

Ak Parti’yi arayan vatandaşların araştırması yapılarak, partiliyse yardımda bulunacağı yaklaşımı söylentileri Ceyhan’ı ikiye böldü.

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül  “65 yaş üstü 2 bin 446 üyemizin istedikleri zaman ihtiyaçları olduğunda bizi aramalarını istedik. Şimdiye kadar maske, eldiven gıda ihtiyaçlarını bildirdiler. Biz de kurduğumuz ekiple bu üyelerimizin ihtiyaçlarını gece gündüz karşılıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'den veda turları... Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül'den veda turları...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık