“Adana ‘Aday Belli Karar Net’ dedi”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitingin önemli işaretler taşıdığını, belirterek “Görülmüştür ki Adana kararını çoktan vermiş, 'Aday Belli Karar Net' demiştir." Açıklamasında bulundu.

“Adana ‘Aday Belli Karar Net’ dedi”
  • 10 Mayıs 2023, Çarşamba 14:10

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla düzenlenen mitinge olağanüstü ilgi, heyecan ve coşkuyla gelen tüm vatandaşlara, Cumhur İttifakının tüm mensuplarına teşekkür etti.

MUHTEŞEM BİR KATILIM OLDU

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla dün Adana'da düzenlenen mitingin muhteşem bir katılımla ve coşkuyla gerçekleştirildiğini söyledi. Kanlı yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla yapılan Adana mitingi birçok bakımdan önemli işaretler vermiştir. 16.30'da planlanan miting, Sayın Cumhurbaşkanımızın Aydın programı nedeniyle gecikmiş olmasına rağmen vatandaşlarımız alandan ayrılmamış, coşkusu ve heyecanı miting sonuna kadar devam etmiştir. Görülmüştür ki Adana kararını çoktan vermiş, 'Aday Belli Karar Net' demiştir." İfadesini kullandı.

ERDOĞAN’DAN “HAVAALANI KAPATILMAYACAK” MESAJI

Başkan Kanlı, "Adana havaalanı kapatacak" şeklinde yapılan propagandanın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingdeki açıklamasıyla boşa düştüğünü belirtirken, bu konunun artık Adana’nın gündeminden çıkmış olacağını, 14 Mayıstan sonra da devam edecek Cumhur İttifakı ile Adana'nın önünün daha da açılacağını kaydetti.

“MİLLETİMİZİN FERASETİNE SONSUZ GÜVENİMİZ VAR”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı "Aziz milletimizin ferasetine, basiretine sonsuz güvenimiz var. Her yerde olduğu gibi Adana'da da Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakına sonsuz bir güven var. Bizler de bu güvene layık olacağız, birlik ve beraberlik içinde 'Türk ve Türkiye Yüzyılı' hedefini birlikte inşa edeceğiz. Bu vesileyle, tarihi bir katılımla mitinge gelen, Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkan, Cumhur İttifakı'nın gücünü tescil eden kıymetli hemşehrilerimize, değerli vatandaşlarımıza, Cumhur İttifakının iradesini sahaya yansıtan tüm teşkilatlara  içten teşekkürlerimizi sunuyor, ülkemize, milletimize yeni ufuklar açacak olan 14 Mayıs zaferinin sevincini, heyecanını yine birlikte yaşamaya davet ediyorum.” dedi.

MHP’nin yeni İl Başkanı Yusuf Kanlı Adana’da hedef büyüttü! MHP’nin yeni İl Başkanı Yusuf Kanlı Adana’da hedef büyüttü!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık